Nézzen Puch László veje mellett kampányoló Jakab Pétert!

2020. szeptember 27. 18:36
A mohácsi ellenzéki jelölt, Csorbai Ferenc, avagy Puch László veje mellett kampányol Jakab Péter.

Váratlan fordulatnak lehettek szemtanúi Jakab Péter Instagram oldalának követői, amikor is a pártelnök megosztotta, hogy az általa korábban elítélt Puch László veje, a mohácsi Csorbai Ferenc mellett kampányol. Jakab három éve úgy nyilatkozott még a Jobbik szóvivőjeként, hogy „a metróbotrányos Puch Lászlót támogató Fidesz ne oktassa ki őket” – derül ki az MTI archívumából. Jakab Péter ekkor egy az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált a kormánypárt alelnökének, Németh Szilárdnak a sajtótájékoztatójára. Jakab ekkor azt a kérdést tette fel Németh-nek, hogy arra válaszoljon inkább „Orbánék az adóforintjainkból miért pénzelik a metróbotrány soán százmilliókat bezsebelő egykori MSZP-pénztárnok Puch László újságját”. Korábbi kijelentéseivel ellentétben Jakab Péter most láthatóan örömmel kampányol Puch László veje, Csorbai Ferenc mellett.

Csorbai Ferenc korábban azért vált ismertté, ugyanis a 2019-es önkormányzuati választások során –  akkor még MSZP-s jelöltként – egyedül maradt a mezőnyben, miután egyetlen kihívója, a fideszes Szekó József a jelöltállítási határidő és a választás időpontja között sajnálatos módon elhunyt. Csorbai ennek ellenére elindult a választáson, amit természetesen meg is nyert. Mivel döntése csak etikailag volt kifogásolható, jogilag nem, így a város testületének hosszú munkájába telt, míg sikeresen feloszlatta magát. Ekkor a Nemzeti Választási Bizottság új választást írt ki Mohácsra, melyet azonban a koronavírus járvány miatt el kellett halasztani tavaszról szeptember 27-re. Mindeközben Csorbai Gábor már nem az MSZP, hanem a Változást Akarók Nemzedéke Közéleti Egyesület jelöltjeként szeretné megnyerni a mai választást.

Fotó: Puch László érkezik az MSZP rendkívüli tisztújító kongresszusára, a budapesti Syma Rendezvénycsarnokba 2014. július 19-én. A küldöttek új elnököt és vezető tisztségviselőket választanak. (MTI/ Szigetváry Zsolt)

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soha sem gondoltam volna, hogy a kommunisták, a balliberális értelmiségiek, zsidók, a nácikkal fognak ölelkezni a hatalomért.......Végletes erkölcsi lepusztulás.

Egy olyan jelöltet támogatnak,
- akit 018 októberében még nem támogattak,
- a "győzelme" után felszólították lemondásra, amit amaz nem tett meg.

Hát persze, hogy most támogatják.

Ahogyan meg a DK-MSZP-Momentum-stb. a judapestező, tetűcsúzdázó Bírót indítja.

Itt már tényleg minden mindegy... ezek Hasfelmetsző Jacket is támogatnák a Fidesszel szemben...

Laci!

Jó látni, hogy nem fogytál bele a 8-as autópálya, no meg az atomtemető bizniszbe. A rátok szavazó prolik azért beleférnek a nadrágjukba, s azért egyre többen ismerik fel, hogy gazemberek vagytok.

A Mozgalom elbukta szavazóinak háromnegyedét és megtért Dobrev Klein ölelő kebleire.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés