Kispesti fideszes képviselő: Ideje bocsánatot kérni, majd eltolni a biciklit

2020. szeptember 26. 13:44
Üzent a kispesti baloldalnak Dódity Gabriella, a helyi Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője.

„Ideje lenne eltolni a biciklit és távozni. Ám ez előtt bocsánatot kellene kérni a kispestiektől és mindazoktól, akik bíztak bennük” – fogalmazott Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP képviselője. Dódity ezzel a nemrég a Hír TV Informátor c. műsorában nyilvánosságra hozott felvételekre reagált, melyeken V. Ákos, a helyi szocialistákat korábban sofőrként kiszolgáló férfi hangja hallható. Az egykor sofőrként dolgozó férfi ott volt számos bulin, melyeken a notórius kispesti hangfelvételek készültek. V. Ákos szerint a felvételek nemhogy igaziak, de még az ő hangja is hallható rajtuk.

V. Ákos megerősítette, hogy vállalkozókon keresztül folynak vissza pénzek a helyi baloldali politikusokhoz, illetve hogy a kokain mellett más kábítószert, egy bizonyos „bogyót" is előszeretettel fogyasztok a kispesti szocialisták. A sofőr beszámolt arról is, hogy Lackner Csaba Gajda Péter polgármesterrel együtt előszeretettel látogatott kuplerájokba. Az információt Lackner is megerősítette.

Dódity Gabriella a lelkiismeret fontosságára hívta fel a figyelmet a felvételekkel kapcsolatban: „A lelkiismeret, az elengedhetetlen alázat helyét pedig valami egészen elképesztő arrogancia és nagyképűség foglalta el” – fogalmazott. Dódity egyetértett azzal, hogy a képviselői munka nem azt jelenti, hogy az ember nem hibázik, de azt sem, ami kiderült V. Ákos vallomásából. Dódity emlékeztette a kispesti szocialistákat, hogy nem azért kapták a mandátumukat, hogy saját önös érdekeik mentén szórakozhassanak. „Kispest nem húsos fazék, amit azért toltak eléjük, hogy kivegyék belőle mindazt, ami nekik jó, a mócsingokat pedig pofátlanul az edény alján hagyják” – jelentette ki a képviselő. „Kispest nem bulihely, nem a fehér porok és csíkok hazája, a szavazóktól kapott bizalom pedig nem cirkuszi porondot, hanem felelősségteljes munkahelyet rajzol körbe. Vége a félrebeszélésnek, vége a magyarázkodásnak, mások gyanúsítgatásának. Eljött a tisztázás ideje” – tette hozzá.

Fotó: Facebook

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"melyeken a notórius kispesti hangfelvételek készültek"
Vajon milyenek azok a nótorius kispest hangfelvételek? Mindenkit engednek már írni?

Jó vélasz.
behelyettesítve a mondat a notórius helyett.

Az egykor sofőrként dolgozó férfi ott volt számos bulin, melyeken a hírhedt kispesti hangfelvételek készültek.

Ez szép levezetés, azonban tennék egy megjegyzést. Az idegen szavak szótárának értelmezésében a "notórius" jelentése: közismerten rossz
hírű; megrögzött; javíthatatlan, hírhedt.

E jelentések mindegyike azt sugallja, hogy az aki vagy ami kiérdemli a
jelzőt valamilyen negatív dolgot többször vagy folyamatosan követ
el. Egy felvétel - pláne ilyen rövid múlttal a háta mögött -, tekintettel
arra, hogy egy egyszeri eseményről van szó, nem igazán tekinthető
notóriusnak.

Nem kérnek bocsánatot, ehelyett Lackner Csaba feljelentette Dódity Gabriellát, mert drogosnak nevezte.
Na ki fogja védeni Lacknert? Melyik ügyvéd?
Csak nem az az ügyvédnő, akiről azt sorolták a fiúk, hogy ki mindenki "kúrta" már Hunvaldtól kezdve? Lackner azt mondta, hogy ő is.
B.... Éva nevezetű, merthogy ő Lackner ügyvédje.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés