Tíz koronavírusos van a színművészetis hallgatók között

2020. szeptember 24. 17:56
„Upor László, most sem érzi úgy, hogy a hallgatókat haza kellene küldeni?” – tette fel a kérdést az Origo.

„Tíz koronavírusos van a színművészetis hallgatók között, ezt Upor László rektorhelyettes maga ismerte el” – közölte csütörtökön az Origo. A portál által megosztott felvétel tanúsága szerint ezt „az egyetemet lemondása ellenére irányító rektorhelyettes” maga ismerte el. Mint fogalmazott:

„a szeptember elseje óta elvégzett 109 Covid-teszt közül a hétvégére 10 pozitívnak bizonyult”.

„Upor László, most sem érzi úgy, hogy a hallgatókat haza kellene küldeni? Hogy az egészség, túlzás nélkül, az élet védelme a legfontosabb? A néhány tucat diák között, aki fenntartja a blokádot, közöttük vannak olyanok, akik találkoztak a tíz koronavírusos színészhallgatóval? A blokádot végrehajtók között voltak, vannak betegek? Elvégeztették a kontaktkutatást? És sorolhatnánk a kérdéseket, hogy mennyiben felel meg az Upor Lászlóék által fenntartott helyzet a járványügyi előírásoknak és persze az emberi követelményeknek” – írja az Origo.

Címlapképen: Résztvevők a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Szentkirályi utcai épületénél az SZFE és a Parlament között szervezett élőláncon 2020. szeptember 6-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés