Sorost kritizálta Tucker Carlson

2020. szeptember 23. 17:43
A műsorvezető szerint Soros dollármilliókat költött kerületi ügyészek választási kampányaira.

„Sok város már nem is akarja betartatni a törvényt. Olyan helyeken mint Portland, San Francisco vagy Philadelphia az erőszakos bűncselekmények olyan gyakoriak mint a közlekedési szabálysértések. Miért történik mindez” – tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Tegnap este ezen a műsoron rámutattunk, hogy milliárdos ideológusok, mint Soros György, dollármilliókat költöttek helyi kerületi ügyészek választási kampányaira” – folytatta Carlson. „Céljuk, hogy a törvényt érvényre juttató ügyészeket a törvény végrehajtását megakadályozó, pártos, részrehajló munkatársakkal cseréljék ki. A bűnözők bűncselekményeket követnek el, a rendőrök letartóztatják őket, a Soros által támogatott kerületi ügyészek pedig szabadon bocsátják őket. Ez nem összeesküvés-elmélet, láthatjuk ahogy újra és újra megtörténik. Ennek pedig az a következménye, hogy emberek halnak meg, a társadalmunk elzüllik, a dolgok szétesnek.”

Majd kérdéssel vitte tovább a gondolatot: „Miért akarja ezt Soros György? Fogalmunk sincs, és nem akarunk spekulálni. De bizonyossággal kijelenthetjük, hogy Soros György tette ezt velünk, nyilvánosan elérhető nyilvántartások bizonyítják mindezt. Soros és ügyvédei nem bírják elviselni azt, amikor az amerikaiak rámutatnak erre. Több hírszervezetet elhallgattattak már a témában. Nem gondolják, hogy jogod van észrevenni, mit tesz Soros György az országoddal” – fejtette ki.

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

New Yorkból jelentette a Zsidó Távirati Iroda (JTA) 2003. november 7-én:
Soros György a Jewish Funders Network konferenciáján kijelentette:
"Európában újra erősödik az antiszemitizmus. A Bush adminisztráció és a Sharon kormányzat politikái járulnak ehhez hozzá. Ha megváltoztatnánk ezt az irányt, akkor az antiszemitizmus is csökkenni fog."
"Nagyon foglalkoztat a saját szerepem is ebben a kérdésben, mert az új antiszemitizmus azt tartja, hogy a zsidók uralják a világot. - mondta Soros, akinek projektjei és pénzei kormányokat befolyásoltak és elősegítettek különböző politikai ügyeket szerte a világon.

Az élet aranyszabálya, akinél az arany, az hozza a szabályokat.

Soros a bűnöző Rothschild & Co. látható arca, akit kiküldenek az utcára, védelmi pénzeket intézni.
Haladás, hogy meg van nevezve, de még Tucker sem meri beazonosítani.

Talán, sőt, biztos, ezért nincs pontos azonosítás:
"Soros Györgyöt bírálta, lekeverte a Fox News"

""Transznemű hősök" - már nálunk is a saját beteg képére hamisítja a meséket a buzilobbi "Ismert mesék újraírt változatai".
Ez is a Rothschild & Co. műve.
Pénzért Sorosék mindenre találnak vállalkozót, ez a dolgok nyitja Waterloo óta...

Az SZFE sem spontán fejlődés eredménye:
Fekete János hatalmának növekedésével egyenes arányban nőtt a R & Co. hatalma Budapesten is, már a 70-es évek végétől...

Nem érdekes, hogy a mandi által először föltett google video egy 1 másodperces tétel volt. Ez a második google video meg lefagy a felénél.
Ha valaki meg akarja nézni az egészet a bitchute-ot használhatja- milyen aljas világ lesz nemsokára, az információ manipulálásával...

https://www.bitchute.com/video..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés