Magyarország a kötelező elosztást nem támogatja, ugyanakkor megvédi a közös határokat

2020. szeptember 23. 16:09

Fidesz
Facebook
Hazánk azt várja el, hogy erre a célra ugyanannyi támogatást kapjon, mint más, külső határokat védő schengeni országok.

„Magyarország kormányának álláspontja a migrációval kapcsolatban 2015 óta egyértelmű és változatlan. Az Európai Uniónak és tagországainak abban kell együttműködniük, hogy a kontinensre nehezedő migrációs nyomást Európán kívül tudják feltartóztatni.

Magyarország a kötelező elosztást nem támogatja, ugyanakkor megvédi a közös határokat és azt várja el, hogy erre a célra ugyanannyi támogatást kapjon, mint más, külső határokat védő schengeni országok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ötletgazdák pontosan tudják, hogy a visszatoloncolás azért nem működik, mert a bevándorló rögtön eltűnik a hatóságok elől, vagy az az ország, ahová vinnék, nem fogadja be. Azért, mert a visszaküldeni kívánt bevándorlónak nincsenek dokumentumai, amivel igazolhatnák az állampolgárságát. Hiszen pont azért érkeznek dokumentumok nélkül, hogy semmit ne lehessen tudni róluk. Se név, se életkor, se állampolgárság.

Nem szabad vállalni a kitoloncolás lebonyolítását. Azt készítsék elő abban az országban, ahonnan ki akarják toloncolni és ha minden rendben, akkor fizessük magát a hazaszállítást. De nehogy nekünk kelljen házalni azzal, hogy ki fogadja be őket úgy, hogy végül a nyakunkon maradnak. Ez legyen azoknak a dolga, akik hívták, bátorították őket, hogy jöjjenek Európába.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés