Az ISZOMM képviselőjelöltje nem lép vissza Szerencsen

2020. szeptember 23. 12:12
Az Atv reggeli műsorában Székely Sándor parlamenti képviselő azt mondta, rossz üzenet, hogy a többi ellenzéki párt Bíró Lászlót támogatja.

Tóth Ádám azt mondta az Atv Start című műsorában, hogy zajlik a kampánya, járják a településeket, jók a visszajelzések, így nem tervezi, hogy az utolsó pillanatban visszalép a szerencsi időközi választástól. Az ISZOMM (Szanyi Tibor nevével fémjelzett párt) képviselőjelöltje szerint előválasztást szerettek volna a többi ellenzéki párttal, de ők erre nem voltak hajlandóak. Székely Sándor független parlamenti képviselő, aki csatlakozott az ISZOMM-hoz, úgy fogalmazott, nem jutott az eszébe, hogy olyan ellenzéki jelölt indulhat, aki hitelteleníti őket. Borzasztó rossz üzenetnek tartja, hogy a többiek beálltak Bíró László mögé.

(Atv)

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

???

Miért lépne vissza egy induló?
Hogyan merül fel egyáltalán ilyen?

Az lesz ám nagy pofon az összefogásos gittegyletnek, ha az ISZOMM jelöltje több szavazatot kap és a Fidesz/KDNP jelöltje nyeri a választást.

Szerintem azok a szavazók akik nem akarnak a Fidesz jelöltjére szavazni a többség az ISZOMM jelöltre fognak szavazni.

Ha baloldali szavazó lennék Tóth Ádámra szavaznék.

Egyébként függetlenül attól, hogy ez az ISZOMM egy MSZP-DK-képződmény, amely nyilván saját részesedést akar a potenciálisan profitábilisnak tűnő összellenzéki vircsaftban, abban a megszólalóknak speciel igazuk van, hogy az Összellenzék nem szól SEMMIRŐL. Valóban, ilyen "apróságok", mint prgrampontok, vagy bármi tartalmi (!) mondanivaló, egyszerűen nem léteznek. "Egy az egyben a Zorbán ellen", összefogááááááááááás - kb. ez minden üzenetük.

Pontosan.
Mondjuk a Momentum pont ezt csinálta: ha emlékeztek a megalakulásuk után rendre nem indultak az időköziken... aztán az EP-választason sikerült besöpörniük a ballibbel is elégedetlen protestszavazatokat, hogy aztán azokat gyorsan vissza is csatornázzák a ballib tömbbe...

És akkor egyesek szerint ez is fideszes tévé. :)))))))))

Az ész megáll.

2015-2018 között ugye NEM volt 2/3-a a Fidesznek.
És? Történt valami.

Plusz most még technikailag is maradna a 2/3, mert a német nemzetiségi képviselő kvázi fideszes. És ott van rengeteg nem DKMSZPJOBBIKLMP-s képviselő, kezdve a Mi Hazánkos honatyákkal/honanyákkal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés