Zakatolnak

2020. szeptember 21. 16:54

Dippold Pál
Magyar Hírlap
A baloldal megmaradt annak, ami volt: ők a halál kultúrájának fullajtárjai.

Hangosan zakatol a baloldali gyűlöletgépezet, akárcsak az elvtársak ötven évvel ezelőtt, félig vagy egészen berúgva egy-egy pártfejlesztő kiránduláson. Egymásba kapaszkodva, hegyek között, völgyek között. Az a vonat, szerencsére, nem mindegyiküket vitte el a célállomásig. Néhányuknak azonban sikerült átfestenie magát, köztünk vannak.

Propagandájuk, annak módszerei és technikája velünk maradtak. Ma, amikor a harmadjára kétharmados többségű konzervatív erők vezetik az országot és szolgálják az élet kultúráját, a baloldal megmaradt annak, ami volt: ők a halál kultúrájának fullajtárjai. A tagadás, a nem harcosai. Összenőttek azokkal, akikkel mindig is összetartoztak. A liberális szájkaratebajnokok ugyanis mára egyértelművé tették, hogy romboló eszméik megegyeznek a kommunista ideológiával. Az anyagi világ kizárólagos elsőbbsége a szellemi értékek felett, az élj a mának! felszólítás ráerőszakolása mindenkire, a fogyassz és dobd el! gyakorlata működteti ezt az életellenes szerkezetet.

Az emberi társadalmakat több ezer éven át megtartó hagyományos értékek útjában állnak ennek a világfelzabáló, lelketlen siserahadnak. Nem csoda tehát, ha a pusztulás kultúrájának figurái mindent ki akarnak irtani környezetükben, ami az emberi lét pillanatnyi érdekein, anyagi szükségletei azonnali kielégítésén túlmutat.

Orbán Viktor nemrég bejelentette, hogy Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családügyekkel foglalkozó államtitkára október elsejétől tárca nélküli miniszter lesz. A kormányfő indoka: annak érdekében, hogy a családok életszínvonalát meg tudják védeni, Novák Katalin hatásköreit és lehetőségeit meg kell növelni. A baloldali pártsajtó, a materializmus kommunikációs vitézei mintha központi utasításra léptek volna, a következő címekkel adtak hangot véleményüknek: »Novák Katalin életszínvonalát biztos megvédi a miniszteri fizetés, Nagyot nőhet Novák Katalin fizetése, Félmilliós fizetésemeléssel kezd a családok életszínvonalát védelmező Novák Katalin, Elsőként Novák Katalin családjának életszínvonalát védhetik meg akár félmil­liós fizetésemeléssel, Családbarát kormány: Novák Katalin havi félmilliós fizetésemelést kap.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés