Lánczi: A nácik és a komcsik össze fognak végül állni

2020. szeptember 21. 18:43
„Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?” – kérdezte Lánczi Tamás a Hír TV műsorában Pulai Andrástól.

A Hír TV hétfői Plusz-Mínusz című műsorában többek között Orbán Viktor miniszterelnök politikai esszéje, valamint az ellenzéki összefogás, ezzel együtt pedig a judapestező Bíró László is szóba került.

Az „együtt sikerülhetet az ellenzék már akkor komolyan vette, mikor a miniszterelnök még le sem írta a nagyívű dolgozatában” – fogalmazott Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. 

Lánczi Tamás politológus szerint azonban világos, hogy a miniszterelnök írása „természetesen nem az ellenzéki összefogásról, összerborulásról szól, ha arról szólt volna, akkor azért szerintem mindenképpen kitért volna arra a miniszterelnök, hogy hogy lehet az, hogy baloldali pártok egy antiszemita jelöltet támogatnak éppen az időközi országgyűlési választáson borsodban. Erre a kényes pontra most valahogy nem tértél ki” – mondta Pula Andrásnak a politológus.

Lánczi Tamás az ellenzéki „összeborulásról” szólva elmondta, végül szerinte is meg lesz, a „nácik és a komcsik össze fognak végül állni”. Pulai Andrástól továbbá megkérdezte: „Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?”. 

A műsor kapcsolódó részletét a 14. perctől kezdődően tekinthetik meg.

A judapestező Bíró ellen Koncz Zsófia indul
Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról beszámoltunk, Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például Judapestnek, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte.

A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

Címlapkép: YouTube 

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A teljesen anti-demokratikus alkudozások és kiárusítások hiányoznak neked?

A világban rengeteg országban egy fordulós a választás. Azokkal is bajod van?

Aki Judapestnek nevezi, az realista.
Érdekes, hogy a Sztojkázással nincs semmi baj.

Igen. Az angolszász választási rendszerben nincs kompenzációs lista, a győztes mindent visz. Így akár 49% szavazat is elvész.

Amikor teljes mértékben polarizálják a politikát, akkor nem tudni, kinek, mekkora tartalékai vannak. Nem csak az ellenzéki szavazók fognak befogott orral, nagyot nyelve egy jobbikos jelöltre szavazni, ugyanígy fognak sokan a Fideszre szavazni, akik nem kérnek az Apró klán túlélő, átvedlett tagjából és az oda beházasodott kádári KISZ führer Gyurcsányból, vagy egyáltalán a bolsevista jegyeket mutató liberalizmusból.

Ne keverd össze az itt kommentelőket, akik nem politikusok, hanem névtelen magánszemélyek, egy parlamentbe készülő politikussal. Nagy a különbség.

"...úgy hogy be kellett keményíteni."
Vagy éppen tovább puhítja azt, amit régen a náci jelentett.

Az Apró klán és Gyurcsány az egyik példa a napjainkra kiteljesedő bolsevik-liberális folytonosságra, átalakulásra. Te is így fogalmazol: Akinek ez még mond valamit... Igen, akiknek ez már nem mond semmit, azoknak el kell mondani, meg kell mutatni ezt az átalakulást. A kereszténységgel érvelő Dobrev Klára a mai napig élvezi azokat a körülményeket, amelyeket a forradalmárokat akasztó nagyapa kapott elismerésül. Gyurcsány az utolsó kádári KISZ vezetők egyikeként kapott vagyont Apró Piroska hathatós segítségével. Az egész korai privatizáció az átvedlett szocik oligarcháit segített kialakítani, erre szükségszerű válasz, hogy a Fidesz is létrehozza a maga oligarcháit. Főleg azok után, hogy Simicska szembefordult velük. A ki-ki alapúvá tett választás előtt erről már nincs mit beszélni.

Gyurcsány van, Soros van, az EU már jogállami kérdést csinált abból, hogy az ő szervezetei kapjanak elismerést, állami támogatást. Migránsok vannak, az, hogy mi ezt csak hírekből ismerjük, az egykor elátkozott, náci tettként felépített kerítésnek köszönhetjük.

Ha jobban megnézed, Gyurcsány is úgy fogalmaz, lesznek még gondok a Jobbik múltjával. Bíró László indítása arra jó, hogy ha bukik, azt lehessen mondani, jobbikos jelölttel nem lehet nyerni, és rögtön és marginalizálni lehet őket. Ha Bíró nyer, akkor nem az lesz a szöveg, hogy abban a választó körzetben antiszemitizmus, rasszizmus van, és megtörténik másodjára is a Terror Házából ismert nyilas-kommunista átöltözés. Jakabék feje felett ott lesz mindig a múljuk és ugyanúgy kézben fogják őket tartani, mint egykor a kommunista pártba befogadott kisnyilasokat. Akkoriban azokból lettek a legbuzgóbb kommunisták. Félelemből.

Ezért nem akarjátok, hogy a mai generáció megismerje a történelmet.

Lanczi penge volt, ez igaz, de a maszatolas erdekesebb egyeseknek, remelhetoleg kevesebbeknek.
Pulai nagyon jol maszatolt, Biro elfogadhato, de a fideszesek soha nem valhatnak azokka, ok a legyozendok. A Jobbik es az egyedfejlodes...
Az igazsag az, hogy az ellenzek megvezethetonek latja a Jobbikot, lehet, igazuk is van ebben, a Jobbik fajankok gyulekezete, ha Gyurcsany futtyent egyet, ok mar ott is vannak, hiaba csattant 2006-ban az ostor az o hatukon is.
Kommunista vagy naci, a maszatolas maszatolas marad.

Mit nem mondasz?
A Hitgyuli antiszemita? Farkas Flori antiszemita, vagy Koves Slomo talan az?
A Jobbik viszont biztosan az. A mai ellenzek jelentette ki roluk nem egyszer, de szazszor.
Aztan csondben belelepett es azota maszatolja szanaszet. De ezt mar nem mossa le magarol, kedves baratom.
Henteregjen csak meg jol benne, mint Varju a teveszekhazban!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés