Nagyon sokan – több millióan – várunk már régóta egy NORMÁLIS pártra

2020. szeptember 20. 17:16

Volner János
Facebook
E cél szem előtt tartásával, tudásunk legjavát adva pártot alapítottunk.

„Nagyon sokan – több millióan – várunk már régóta egy NORMÁLIS pártra. Egy olyan politikai erőre, amely nem sárdobálással, populizmussal, hanem higgadt hangvétellel, szakmailag megalapozott érvekkel alkotja meg a polgári Magyarország tervét és sikerrel vezeti át az országot a XXI. századba. E cél szem előtt tartásával, tudásunk legjavát adva pártot alapítottunk. 

Egyre valószínűbb, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud majd parlamenti többséget szerezni, ezért kisebbségi kormány jön létre. A Fideszben csalódott szavazók tömegei ugyanis biztosan nem a számukra ellenszenves Gyurcsány vezette baloldalt fogják választani, hanem a higgadt hangvételű, normális politikai erőt, a Volner Pártot. A baloldal idővel egyre nyilvánvalóbb esélytelensége és a normális hangnemben történő, szakmailag megalapozott politizálás rengeteg tisztességes baloldali szavazót ösztönöz majd pártunk támogatására.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És Zázriwetz - a legnagyobb pártverő - még ki sem rakta a lapjait...

Hont kedvenc mszp-je kezd szétesni. Tapogatózik..

Szegény . Erősebb Skoda..

Jani EP állásra várt, előre elkezdte eltapsolni a díjazást, elhitte a millákat. Az orosz tolmácsa töltötte ki a szentpétervári online vizsgát Suberb dukál az Octavia helyébe!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés