Az ellenzéki aktivista reggele

2020. szeptember 16. 15:53

Bálint Botond
Tutiblog
Két napja virágzik, bizonyára mikroadományokból, a Kísérleti Tanköztársaság a Színház és Filmművészeti Egyetemen!

„Tudja-e Ön, kedves olvasó, hogy hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni abból a pénzből, amelyet a kormány lélegeztetőgépekre költött? Hogy Magyarországon betegedtek meg és haltak meg a legtöbben a világon a koronavírus járvány következtében, hogy minden KSH adat hamis, hogy az ország 10 éve csődben van és nem írta meg a jobboldali sajtó, hogy már hatszor győzött a forradalom?

És azt se, hogy holnap győzni fog. Orbán már Putyinhoz menekült, mert Trump most mással van elfoglalva és Lukasenka sem aktuális. És csodálatos dolog a kommunizmus, kivéve annak a Kínában szokásos verziója, mert abban túl sok a kapitalizmus. Mindenesetre azt Orbán miatt nem sikerült elérni, hogy a gyerek-rabszolgamunka aránya a kedvenc márkáimban 35 százalék alá csökkenjen.

Különösen most, amikor már két napja virágzik, bizonyára mikroadományokból, a Kísérleti Tanköztársaság a Színház és Filmművészeti Egyetemen! Ezért fegyverkezik Orbán. Tankokkal akarja elfoglalni ezt a csodálatos kis országot, ahol virágoznak a transzjogok.

...

Bezzeg a Planned Parenthood! Ők mindent megtesznek, hogy a fekete gyerekek, akár alkatrészenként is, hasznos tagjai legyenek a társadalomnak. Nem is bírok felkelni, ha az amerikai feketék nehéz sorsára gondolok. A cinikus magyar átlagpolgár meg csak felkel, bemegy dolgozni a munkahelyére, szolgálja a rendszert és közben Amerikában verik a feketéket, sokszor ki is fosztják őket. Igaz, hogy fehér BLM aktivisták azokat a feketéket, akik bejárnak dolgozni, rendőröket és boltosokat, de ez is a fehérek mahinációja.

Vagy inkább a fehérnek látszók transzfeketék, a feketének látszók meg transzfehérek?

Szerintem ez csak a fehérek által feltalált kamerák trükkje, hogy így vannak beállítva, hiszen a telefonom is lehet hátteret váltani, hogy ne fehér legyen a háttér, hanem fekete! Tessék a tévékamerákat is így beállítani, akkor minden a helyére billenne. Követeljük mától, el ne felejtsem, amíg leérek a Starbucksba, hogy mostantól a tévéket és a monitorokat is lehessen így beállítani.

...

Szabadság! Istenem kivívhatná már valaki!

Nem tudom eldönteni, hogy ma mit is csináljak. Menjek el az LMBTQ előadásra? Nagyon izgalmas a címe: „A 77. nem, avagy egy technoszexuális gép élete!” Lesz néhány tüntetés is. Nagyon csípem a vírustagadókat, ahogy kiállnak a meggyőződésük mellett és nem félnek támadni a kormányt. Lesz egy a digitális oktatás ellen (PDSZ) és lesz egy digitális oktatásért (PDSZ), szerencsére egy helyen. Aztán az SZFE, meg egy csodás kis program a biciklisávokért, de oda már nem érek oda a dugó miatt. A CEU-n lesz tüntetésmódszertan kurzus, oda be is vagyok iratkozva, be kellene nézni, habár elfogadnak szelfit bármelyik tüntetésről.

Na, kint is vagyok az utcán. A francba, sosem értettem, hogy hová megy ez a sok ember reggel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Civilek bemehetnek, - adófizetőként - szétnézni a magyarországi egyetemekre?

Toronto 1985, „Új Világrend” (New World Order, NWO) a következő 50 évre szóló stratégia. A 18 résztvevő közül hatan a világ 6 legbefolyásosabb bankját, hatan a legjelentősebb energiakonzorciumokat, további hatan pedig a legnagyobb mezőgazdasági-élelmiszer-ipari konzorciumokat képviselték.
A teljes szöveg több mint 60 ezer karakter (ez újságterjedelemre fordítva több mint 12 oldal)
„Az Embert úgy kell irányítani, hogy azt higgye, ez a modern,
a modernitása pedig a teljesítményét tükrözi, a képességet,
hogy minél többet, és lényegében mindent élvezhessen, ami körülveszi.”
Ennek eszközei a média, a divat és a kultúra kézben tartása:
„Ha így ellenőrzés alatt tudjuk tartani a fiatalok (vagyis a jövő felnőttjeinek) érzékeit,
nyitott út vezet a politika, a jogrendszer és az oktatás mélyreható alakíthatóságához.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés