Tizennyolcas karikát festett a Toldi mozi elé a Mi Hazánk

2020. szeptember 15. 16:26
A párt így tiltakozik a főváros „homoszexuális propagandája” ellen.

Tizennyolcas karikát festett a budapesti Toldi mozi bejárata elé a főváros „homoszexuális propagandája” ellen tiltakozva kedden a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Novák Előd azt mondta, a Mi Hazánk számára elfogadhatatlan, „fertőző”, a fővárosi mozikban „deviáns propagandát” folytató rendezvénysorozat kezdődött Budapesten, a Friss Hús rövidfilmfesztivál keretében a Művész Moziban és a Toldi Moziban korhatár-besorolás nélkül vetítenek „homoszexuális propagandát közvetítő” filmeket. Közölte: jogi eljárást kezdeményeznek a korhatár-besorolás feltüntetésének elmulasztása miatt a szervezőkkel szemben.

Nagy Attila, a párt fővárosi elnöke emlékeztetett arra, hogy azon önkormányzatok ellen, amelyek a nemzeti lobogó mellé kifüggesztették a szivárványos zászlót, a párt feljelentést tett nemzeti jelkép megsértése miatt. Sajnálatosnak tartja, hogy a rendőrség elutasította a feljelentést – mondta.

A fesztivál szervezői próbálták megakadályozni Novák Elődöt a közterület lefestésében, ám a politikusnak rövid dulakodást követően sikerült festékszóróval a járdára fújnia a 18-as karikákat.

 

A homoszexualitást és más devianciákat népszerűsítő propagandafilmek elmulasztott korhatárbesorolását pótoltam ma a...

Közzétette: Novák Előd – 2020. szeptember 15., kedd

 

(MTI)

 

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az SZFE-n, ezen a Friss Hús rövidfilmfesztiválon, a „homoszexuális propagandát közvetítő” eseményen felfedezhető a sátáni tevékenység.
Ez kitűnő alkalom tanulmányozni a Németh Gáborokat, az Uporokat, a MucsiZoltánokat, MátéGáborokat, a homoszex-agitátorokat.
Mindig így működött, így működik a Sátán, aztán a közönség mindig pofára esik, megint nem jött el a Világok legjobbika.
Pedig, hogy küzdenek érte - és van, aki komolyan gondolja.
Ők a mínusz százas skálán a mínusz 101.
A többség csak a kutyaszaros egzisztenciaféltését csomagolja be homoszexbe, modern SZFE-s "művészeti" oktatásba. A Sátán mai arca, a global-Baál erre teremt keresletet, ezt fizeti meg, ebből lehet "jól" megélni...

Kereskedelmi tv-ben délutáni műsoridőben megy az a műsor, ahol a civil jelentkezők ki akarnak békülni vagy össze akarnak veszni valakivel.
Ebben a műsorban ritka, ha nincs valamilyen nemi eltévelyedett pár vagy gyerek...lmbtwuifmnhbldfjnweitrnldsjm. Sokkal nagyobb számban szerepelnek a műsorban, mint amekkora az arányuk a társadalmon belül.

Köcsög is jó lett volna, benne 18.

Nem ilyen egyszerű ez.
Nem kell filoszemitának lenni, hogy elfogadjuk, jóllehet nem teljes egészében alkalmazzuk, Mózes vonatkozó törvényeit.

Hámondjuk 1984 előtt négy fal között is bűncselekmény volt. Azért nem véletlen, hogy bepöccentek, mert sehogyse tűnik rendőri kérdésnek... Valami egyensúlyt kellene megtalálni. Ha egyszer nem lehet belőle gyerek, akkor nem egyenrangú a heteroszexuális szex-szel. Aki ennyit belát, azzal részemről van közös alap.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés