Nem-papírok lázadása

2020. szeptember 15. 17:56

Bencsik András
Demokrata
A tüntetések célja valójában az, hogy a szokásos őszi szezon kezdetére legyen egy jól kidolgozott alap, egy erőteljes érzelmi bázis, amire további hisztérikus tüntetéseket lehet felfűzni.

„A kedvesen mosolygó, barátságos André Goodfriend elvtárs idején, aki időlegesen az Amerikai Egyesült Államok (lásd: Nagy Testvér, Dicsőséges Szovjet, bocs, Amerikai Nép stb.) nagyköveti hatalommal felruházott ügyvivője volt, egy úgynevezett nem-papír (non paper) érkezett 2014 októberében a magyar kormányhoz, amelyben a Nagy Amerikai Tudjukki durva dolgokat követelt parancsoló stílusban a magyar kormánytól: lényegében azt, hogy bontsa le a magyarországi demokratikus berendezkedést, azaz adjon maximális felhatalmazást az úgynevezett fékeknek és ellensúlyoknak, és esze ágában se legyen ellenőrizni azon civil szervezeteket, amelyekről akkor már mindenki tudta, hogy amerikai érdekeket közvetítenek, és George Soros pénzeli őket.

Arra válaszul, hogy felháborodott a közvélemény a nem-papír alapú provokáción, az akkori ellenzék utcai tüntetéseket szervezett, formálisan a tervezett internetadó ellen, előbb Budapesten, aztán pár nappal később számos magyar nagyvárosban is, mintha bizony az internet használatának tervezett megadóztatása (egy gigabyte felhasználása után 150 forint, amit a szolgáltatócégek fizetnének) bárhogy is érintette volna a demokratikus alapjogokat, de nem érintette. A növekvő hisztit végül a kormány azzal szerelte le, hogy bejelentette, nem vezetik be az adót. A vihar elült, de csak pillanatokra, mert az év végére egyik tüntetés a másikat érte, már azt sem lehetett tudni, ki és miért, ki ellen tüntet, és olyan arcok, nevek bukkantak fel, akiket addig senki sem látott.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Alinsky-hatás egyértelmű, és még Antifa, BLM, gender, egyszóval: a "felvilágosult progresszivizmus"...
Az SZFE-n, most éppen ezt az álarcot ölti magára a sátáni tevékenység.
Kitűnő alkalom tanulmányozni a Németh Gáborokon, az Uporokon, a MucsiZoltánokon, MátéGáborokon keresztül, a harcmodorát...
Mindig így működött, így működik a Sátán, "megdumálja a fejed", sőt, a szabadság bajnokaként hősködik, amiből jut MAJD mindenkinek... aztán a közönség mindig pofára esik, megint nem jött el a Világok legjobbika.
Pedig, hogy küzdenek érte - és van, aki komolyan gondolja.
Ők a mínusz százas skálán a mínusz 101.
A többség csak a kutyaszaros egzisztenciaféltését csomagolja be az alföldys művészet felszabadító, "mindennapi természetességű" porn-szexébe, a modern SZFE-s "művészeti" oktatásba. A Sátán mai arca, a global-Baál erre teremt keresletet, ezt fizeti meg, ebből lehet "jól" megélni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés