Üzent az amerikai rendőröknek futamgyőzelme után Hamilton

2020. szeptember 13. 19:56
„Tartóztassák le a rendőröket, akik megölték Breonna Taylort” – írta a pólójára a brit pilóta.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a címvédő és hetedik világbajnoki címének megnyerésére hajtó Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Toszkán Nagydíjat, amelyet baleset miatt kétszer is félbeszakítottak. A győztes a futam után üzent az amerikai rendőröknek is. „Tartóztassák le a rendőröket, akik megölték Breonna Taylort” – írta a pólójára Hamilton. A 26 éves Breonna Taylort még tavasszal lőtték le a rendőrök.

Nyitókép: MTI/EPA/AP/Luca Bruno

Összesen 124 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mulattságos, hogy a félig fehér Hamilton mennyire agyhalott. Nyilván fingja sincs az USA rasszaalapú bűnügyi statisztikáiról. Ha lenne, befogná a száját és csak az autóversenyzéshez szólna hozzá. Gondolom a pólót a Mercedes számlájára nyomtatták, mert a németek már a BLM mozgalom éledése elején jelezték, hogy "feketévé" teszik az istállót, hogy szegény elnyomott Hamilton végre kivirágozhassék és megnyerhesse a tán nyócadik bajnoki címét.
A véletlenül agyonlőtt néger nő bűnöző barátjánál éjjel lett a kereszttűz áldozatává. A bűntetett előéletű barátja fegyvert rántott a párra törő rendőrök láttán, azok meg lőttek mindenre ami mozog. Hogy ott ki fekete, egy denevér nem tudta volna megmondani- üzenném a melaninjára bűszke autósnak.

Miért engedi a sportvezetés, hogy ezeken a hirdetőoszlophoz
megtévesztésig hasonló tárgyakon politikai hirdetéseket helyezzenek
el?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés