Nem hosszabbítja meg a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultságát az NMHH

2020. szeptember 11. 11:27
Pályázatot írnak ki a 92,9 MHz-es közösségi rádiós frekvenciára.

A Médiatanács döntése értelmében a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultsága 2021. február 14-én lejár, és pályázat lesz a 92,9 MHz-re – számol be a media1.hu.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a Klubrádió most lejáró médiaszolgáltatási jogosultsága alatt több alkalommal is megsértette a médiatörvényt, és emiatt különböző jogkövetkezményeket alkalmazott a médiaszolgáltatóval szemben. Az NMHH állítja, hogy a Klubrádió a korábbi szankciókat elfogadta.

Pályázatot írnak ki a frekvenciára

A Médiatanács közölte: emiatt úgy döntött, hogy a rádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg, a rádió kérelme a hosszabbításnak nem tesz eleget, hanem pályázatot ír ki a Budapest FM 92,9 MHz-es közösségi rádiós frekvenciára. A Médiatanács már meg is kezdte a pályázati eljárás előkészítését.

Ha a Klubrádió tovább akar működni az FM-frekvencián, akkor ezt csak újbóli pályázattal, pályázati győzelemmel teheti meg.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Világvége!

Kuncze úr nem győzi Bolgár úr homlokán cserélgetni a vizes törölközőt.

A jobb módúak vesznek egy net rádiót, ha nem PC-ről akarják hallgatni a Klubot. Ma már 20-30 ezerért kapható egy egyszerűbb darab. Egy rakás hallgató eltűnik, de marad még elég. Sokan költöznek majd át a szerintem kifejezetten jó Info-ra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés