Feladta antiszemita nézeteit a neonáci lányduó

2020. szeptember 9. 8:01
Ma már liberálisnak tartják magukat – írta meg a Neokohn az Algemeinerre hivatkozva.

Egy amerikai ikerpár, akik korábban egy neonáci énekesduót alkottak, több komoly egészségügyi probléma hatására megvizsgálták saját nézeteiket, és ma már liberálisnak vallják magukat – írja az Algemeiner. Lamb és Lynx Lingelsler korábban a Prussian Blue nevű neonáci duót alkották, amely arról kapta a nevét, hogy ilyen színű volt az az anyag, amit a gázkamrák falán a gáz hagyott maga után. A lányokat az édesanyjuk kislány koruktól kezdve neonáci eszmékre tanította.

Gyerekként olyan dalokat énekeltek, mint a Aryan Man Awake és a Hate for Hate, amiket egy neonáci terrorista írt, aki meggyilkolt egy zsidó műsorvezetőt. Az ikerpár nagy népszerűségre tett szert a fehér felsőbbrendűséget hirdető csoportok körében. 2003-ban a lányok édesanyjukkal együtt szerepeltek egy brit televíziós dokumentumfilmben, mikor Lamb és Lynx még csak 11 évesek voltak. A műsorvezető Louis Theroux nemrég újra meglátogatta a lányokat, így derült ki, hogy felnőttként megváltoztatták a nézeteiket.

A 17 évvel ezelőtt készült adásban a Lingelsler anyuka azt nyilatkozta, hogy „a lányok példák lesznek a többi tini számára, hogy jó dolog ha valaki büszke a fajára”. A lányok életében a betegség hozta a fordulatot, Lynx rákos lett, Lambnek pedig szintén súlyos egészségügyi problémái adódtak. Ezek hatására döntöttek úgy, hogy megvizsgálják az addig elfogadott nézeteiket. A brit riporternek a két lány elmondta, hogy sokáig mérgesek voltak az anyjukra amiért gyűlöletre nevelte őket, de ma már csak sajnálják őt. Lamb azóta megházasodott és gyereke is született, és a riporternek elmondta, hogy úgy néz a kislánykori önmagára, mintha nem is ő lett volna. Lynx szerint a rasszizmust megtanították nekik, és, ahogy egy elvet bele lehet nevelni egy emberbe, úgy ki is lehet belőle nevelni – írta a Neokohn.

Kép forrása: Facebook

 

Összesen 99 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem hiszem, hogy erről véleményt kéne alkotnom.
(Bár ezzel a mondatommal meg is tettem.)

Szegedicsanádoztak?

Az NKVD kínzókamráiban is vannak ilyen átalakulások. A két here megtaposása között, például.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés