Gyurcsány ezúttal az ATV-ben fenyegetőzött

2020. szeptember 8. 8:04
A Demokratikus Koalíció elnöke nem próbálta meg puhítani a Vidnyánszky Attilával kapcsolatos „földönfutóvá tevős” bejegyzését.

Arra fogom bátorítani az új kormányt, hogy azok, akik vezetőszerepet játszottak ennek a rendszernek a felépítésében, az ő szolgálatukra ne tartsunk igényt” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a korábbi Vidnyánszky Attilával kapcsolatos kijelentéseit firtató kérdésre. A Demokratikus Koalíció vezetője abból indult ki, hogy 2022-ben kormányváltás lesz. A DK elnöke úgy fogalmazott: „törvényes és jogszerű eljárásokat – ha kell és megalapozottak – le kell majd folytatni, de nem gondolnám, hogy egy szabad világban azoknak akik ezt tették az országunkkal – szerintem elárulták – azoknak a munkájára számítani kéne a kormánynak”. Az ominózus bejegyzéssel kapcsolatban a Demokratikus Koalíció vezetője kijelentette: „ez a bejegyzés nem csak Vidnyánszkyról szól, ez mindenkihez szól”, hozzátéve, hogy „értse meg mindenki, nem lehet büntetlenül elkövetni mindazt a hazával, amit ők elkövettek”. 

Gyurcsány a műsorban egy pillanatig nem próbálta meg puhítani a korábbi bejegyzésének mondanivalóját. Bár Rónai Egon műsorvezető is rámutatott, hogy sokan érezhetik fenyegetésnek ezt a kijelentést, a DK-elnök azonban úgy vélte: „ha figyelmeztetésnek értékelik sokan, akkor jó, hogy eljutott hozzájuk ez a figyelmeztetés – ezt is akartam”.

A műsorban a szerencsi időközi polgármester-választásról és az ellenzéki jelöltről, a „judapestező” Bíró Lászóról is szó esett. Ezzel kapcsolatban Gyurcsány Ferenc szerint az a kérdés, hogy ha a szóban forgó képviselőjelölt bocsánatot kér nyilvánosan, akkor hajlandóak-e „feláldozni a vitatható múlt miatt a reményteljes jelent vagy jövőt? Én és mi arra az álláspontra jutottunk, hogy nem áldozzuk fel. Kell a Jobbik a kormányváltó szövetségbe” – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

Összesen 140 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sokkal jobban felbosszant annál, amit Gyurcsány mond az, hogy a kormányzása után (többszörös polgárháború kirobbantási kísérlet, eladósítás, állami pénzek magánvagyonként külföldre menekítése, gazdaság csődbe vitele) még egyáltalán bárhol megszólalhat.
Persze, ezeket a vádakat nagyon nehéz bizonyítani, különösen, ha mindenki, aki részt vett benne, összezár, de ha már a baloldal még külön sztárolja ezt a bűnözőt, akkor legalább a jóérzésű emberek nem néznék azt, ahol ez a pojáca szerepel, nem szavaz azokra, aki összebútorozik vele.

Alkoholista, húzd meg a butykost, kell a tüzes víz a tüzes beszédhez...

kergeferge! A 2022-es új kormányt nem kell neked bátorítanod, Tudni fogja Orbán, hogy mit kell csinálnia.

Nem is fog rátok, haza és nemzetárulókra számítani a kormány, ebben biztos lehetsz. Eddig sem számítottatok egy lyukas két fillért sem.

"de nem gondolnám, hogy egy szabad világban azoknak akik ezt tették az országunkkal - szerintem elárulták - azoknak a munkájára számítani kéne a kormánynak"

A tisztítótűz ideiglenes, nem örök.
Te csak ne kivételezzél. Menjen mindkettő egy helyre.

10 év kétharmaddal nem volt elég, hogy lépjenek Gyurcsány ellen?
Vagy jó, hogy itt van? És mondhatja a teljesen súlytalan hülyeségeit? (Amire aláírás kampányt indít aFidesz. A hülyének a hülyeségeire?! Miért?)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés