Fekete-Győr hatásos eszköznek tartja az egyetemfoglalást

2020. szeptember 1. 11:36
Az „elnyomás” ellen.

„Múlt héten az Aréna pláza egyik gyorséttermében szólított meg egy ott dolgozó srác, aki most ősztől az SZFE hallgatója: »mégis hogyan harcolhatunk sikerrel az egyetemünk mellett, az elnyomás ellen?« Hát így” – írja Fekete-Győr András a Facebook-oldalán, a 24.hu cikkére hivatkozva. Az esetről a Mandiner is beszámolt.

Fotó: Fekete-Győr András, a Momentum elnöke beszél a Momentum eredményváró rendezvényén a fővárosi Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án.
MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 187 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Múlt héten az Aréna pláza egyik gyorséttermében szólított meg egy ott dolgozó srác, aki most ősztől az SZFE hallgatója: 'mégis hogyan harcolhatunk sikerrel az egyetemünk mellett, az elnyomás ellen?' Hát így"

Még mesének is szar.

Már a gendert is oktatja nekik a momentum?

Emlékszem a kordonbontásra. Indokolatlanul lezárták a tüntetők elől azt a közterületet, ahol a te kedvenceid 2018 decemberben nyíltan randalírozhattak, dobálhatták a rendőröket. Mert nem volt kordon, amit bontani kellett volna.

Egy az SZFE-n _ősszel_ kezdő hallgatónak egyáltalán mennyi fogalma lehet az "elnyomásról", ami állítólag az SZFE-n belül van?

Fegyőr ugyanolyan anarchista mint az Alkoholista szövetségesnek hazudott vetélytársa. Ugyanazt a rövidtávra szóló, liberális pillanatnak élést ajánlja, mint amit a politikájában a Momentum is, miközben persze hamis hangon nagy távlatokról, csodás jövőről szónokol.

Határozottan radikalizálódik a Momentum. Egyre jobban utánozzák a nyugati balos pártokat, egyre több témát másolnak le, vesznek át. "Roma lives matter", szivárványos zászló lyukakba dugdosása, "Balaton-felszabadítás", Szijjártó jachtügyében is tolják a szociális demagógiát stb ... Remek bolsevikok lesznek ezekből is.

Kunhalmi még nem futott neki az üvegajtónak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés