Tyúkólat sem, nemhogy az országot!

2020. augusztus 23. 8:41

Apáti Bence
Magyar Nemzet
A gödi példa szerint az Orbán-fóbiás szövetség csak a tervezőasztalon, elméletben működik.

„A Momentum nevű párt vezetőiről eddig is tudni lehetett, hogy tájékozottságuk és kézzelfogható tudásuk nyilvánvaló hiányát csak hatalmas arcukkal képesek kompenzálni. Valódi politikai teljesítményük ki is merült abban, hogy a valaha volt legdemagógabb kampánnyal, az Index hathatós segítségével képesek voltak megakadályozni a budapesti olimpiát. Amikor viszont a sors furcsa fintora és egy a posztjára méltatlanná vált, a közösségére szégyent hozó vidéki polgármester miatt mégis sikerül megnyerniük egy várost, akkor viszont villámgyorsan, néhány hónapon belül kiderül a csillogó szemű pártjuk színeiben politizáló polgármesterükről, hogy ugyan kétségtelenül fiatal, és valóban csillog a szeme is, de ugyanakkor teljesen alkalmatlan egy város irányítására vagy a közgyűlés ellenzéki pártjainak egyben tartására.

Ez utóbbi persze nem egy egyszerű mutatvány, tekintve, hogy a DK-tól az LMP-ig tartó moslékkoalíció (illetve, így a Pride hónapjában helyesebb lenne inkább ebben az esetben a szivárványkoalíció szót használni), egyetlen közös pontja, amelyben minden törpepárt delegáltja egyetért, hogy O1G.

Az O1G bizonyos alkalmakkor valóban képes betölteni a szerepét, például ha a Kossuth terén pár ezer hülyegyerek szánkólopás és az ország karácsonyfája elpusztításának céljából megy ki randalírozni. Ilyenkor a Momentum elnökségi tagjai egymás mellett szoktak gyönyörködni a Jakab Péter által vezetett, valamilyen érthetetlen okból még Jobbik névre hallgató balliberális párt kisszámú, ám annál agresszívabb aktivistáival abban, hogy a magyarországi kereszténygyűlölő Antifák fel akarják gyújtani a szegény, semmiről sem tehető karácsonyfát.

Elég akkor is a Fidesz és Orbán Viktor irracionális és vak gyűlölete, amikor Vágó István karácsonykor, egészen pontosan december 26-án gondolja úgy, hogy jó ötlet Jézus Krisztuson gúnyolódni. Ami egészen biztosan kéjes örömmel tölti el azt a Fekete-Győr Andrást, aki szerint ezeket a számunkra szent napokat arra kellene inkább használni, hogy átprogramozzuk a tudatlan és krokodilagyú vidéki rokonaink televíziókészülékeit, de a magát keresztény konzervatív pártként meghatározó Jobbik még megmaradt elnöksége otthon, a négy fal között vagy a harmadik sör után azért biztosan felszisszen. Majd kissé idegesen és ijedten körbenéznek, látta-e valaki a reakciójukat, hiszen ha Jakab tudomására jut, hogy felhúzták a szemöldöküket az újkomcsi anarchisták akciója hallatán, félő, hogy a szélbalos gondolatokkal az ATV nézőinek udvaroló pártelnök őket is kirúgja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyerni, majd utána vezetni, dolgozni két különböző dolog. Ezt Gyurcsány sem tagadta, amikor egy kérdésre azt válaszolta: ellenzéki győzelem esetén káosz lesz. Szóval, nyerni nem elég, ahhoz elég egy Karácsony féle örökké picsogó, üldözési mániás fazon.

Amit leírtál, az a már ismert bolsevik tempó. Amikor Rákosiék alulképzett, vagy még ennél is kevesebbel rendelkező káderek ültettek vezető pozíciókba. Akik vakon tették azt, amit Sztálin legjobb magyar tanítvány mondott. Megint elérkeztünk a bolsevizmus és a mai liberalizmus folytatólagosságához, amit tapasztalatként csak az idősebb korosztály élt meg. Ezért mondja a Momentum, hogy a választást bízzák a fiatalokra. Azok már semmit nem tudnak a múltról, csak annyit, amennyit gondosan válogatva eléjük tesznek.

Teljesen igazad van, de guglizz rá, hogy hány egykori bolsevista feszít most a Fideszben.
Meg fogsz lepődni...

Apáti helyében legalább minimálisan beleástam volna magam a gödi előzményekbe.

Azért ha Göd NEM rendelkezne számottevő ballib szavazó réteggel, a migráns ellenes népszavazáson NEM lett volna cca. 8% érvénytelen szavazat.

Van itt sok, nem akármilyen beágyazottsággal, komoly szakmai múlttal rendelkező, aki szívből útálja a Fideszt és mindent megtenne az Orbán kormány eltakarításáért.

Ezzel együtt nem hiszem, h. ki mernének írni új választásokat. Ez még egy darabig el fog így vonszolódni.

Egy ekkora, mesterségesen összerakott településen nehéz széles körben méltányolhatókat lépni, de az alsógödi temetőt, a melegvízű strandot rendben lehetett volna tartatni, a valaha strandparadicsomnak számító alsógödi Duna strand problémájának a megoldására lehetett volna kísérletet tenni. Amellett volt egy abszolút botrányosan szervezetlen veszélyes hulladék begyűjtés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés