Karácsony ismét támogatásáról biztosította az LMBTQ közösséget

2020. augusztus 22. 21:58
Sajtótájékoztatót tartott egy performansz keretei közt Budapest főpolgármestere a Budapest Pride alkalmából.

Sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a Budapest Pride keretei közt, melyről a Mérce tudósított. A főpolgármester köszönetet mondott az LMBTQ személyek jogegyenlőségéért küzdő mozgalmaknak és azoknak az önkormányzatoknak, akik idén kihelyezték a szivárványos zászlót. „Azok az emberek, akik 25 éve elkezdték a Pride-ot szervezni, elsősorban a saját közösségük érdekében tették.  Ez önmagában is egy megbecsülendő és támogatandó politikai, közéleti tett volt. De az elmúlt 25 évben nagyon sokat tettek azért is, hogy Budapest egy elfogadóbb város legyen, mert egy elfogadóbb város mindannyiunk számára sokkal jobb” – jelentette ki Karácsony. A főpolgármester úgy fogalmazott, jó lenne, ha a szeretet a politikai közhelyszótárból átkerülne a hétköznapi beszédbe. A főpolgármester emlékeztetett, hogy a „Budapest mindenkié” program nem csak szavak szintjén létezik, hanem valós akciót is takar, illetve ígéreteket, melyeket többek közt a Budapest Pridenak is tett és melyeket teljesíteni is fog a következő években. „Azok a közösségek is számíthatnak rám, akik szintén úgy érzik, további elfogadásra van szükség. Mert egy város akkor lesz mindannyiunk otthona, ha mindenki megkapja azt az elfogadást, amire mindannyiunknak szükségünk van” – jelentette ki.

A Budapest Pride idén a koronavírus okozta járványhelyzet miatt ugyan elmaradt, ám az elmúlt napokban több kerületi önkormányzat, illetve a főpolgármesteri hivatal is kifüggesztette a szivárványos zászlót. Ezek közül több is eltávolításra került politikai aktivisták, politikusok és szurkolói csoportok által. Míg a IX. kerületi önkormányzatról egy fradista szurkolói csoport, addig a Fővárosi Városházáról és az újbudai önkormányzatról is Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa távolította el azt.

Fotó: Facebook

Összesen 202 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elembékuté, rajtad kezdé. Nagy a baj.

Az óriáscsecsemő megint elgügyögte a szoksásos libsi mantrákat. Roppantul érdekes.

Ha én tudomásul veszem, hogy létezik egy természetellenes adottságokkal megáldott marginális kisebbség, azzal mindent megtettem. Toleráns persze nem leszek a végtelenségig, ezt a fogalmat a liberálisok lejáratták annyira, hogy már nem nem érzem kötelezőnek. Elégedjenek meg a regisztrált élettársi kapcsolattal, a házasság nem nekik lett kitalálva, annak van egy tradicionális megfogalmazása. A gyereknevelés pedig szintén nem az ő dolguk. Egy gyereknél nem dönthet úgy senki, hogy kivonja a hagyományos családból, mint ahogyan arról sem dönthet senki, még a szülei se, hogy nem változtatásnak vetik alá. Szóval, az LMBTQ tagok megkapják azt, amit megkaphatnak, de az ünneplés mégsem jár nekik. A velük szembeni ellenszenv pedig gondolati és vélemény szinten normális reakció, a békés együttélést a provokatív megnyilvánulások ássák alá. Mondjuk az, amikor Niedermüller már a Priedot már nemzeti ünnepkén vizionálná.

Az a klasszikus liberalizmus kiforgatóit megkülönböztetésként lehet libernyáknak nevezni, miért ne? A Soros rajongók is lehetnek Soros bérencek, ti is kitaláltok sokféle jelzőt a kormány támogatóira. A kommunista az kommunista, főleg akkor, ha szemmel láthatóan igyekszik libernyákként bolsevik buzgalommal erőszakosan terjeszteni a maga eszméit. Ezt a kommunisták ugyanígy tették. Maradtak a cigányok, hát ezzel nem tudom mi a bajod. Ők is így nevezik magukat, ez az elnevezésük azóta, amióta itt élnek. Szóval, hülyeségeket beszélsz.

Rosszabb.

Még az SZDSZ sem volt ennyire doktriner.

Követelem, hogy a pisi- és kakiszexet kedvelőket se rekesszék ki és tűzzék ki a sárga-barna lobogójukat a Városházára!

A nekro- és zoofiolekről sem szabad megfeledkezni. És mi lesz a szado-mazo-k érzéseivel? A pisi-és kakiszexet azért javaslom csak első körben, mert az legális.

Idősotthonban van már elég ápoló?

Valóban elkerüli a szeretet, hiszen most is Gergely, indulatot szít ájtatos képpel.
Nem szabad ugrani rá, ne tegyünk eleget a szándékuknak. Atrocitást akarnak kiváltani, hogy aztán a képeket hordozhassák körbe a világon.
A legjobb lenne semmibe venni őket.

csak kibujik beloletek a pedofil, mindenaron a gyerekeket akarjak behalozni

Ördögi mézes-mázas hívó szó - "elfogadás" - a deviancia, egy hamis emberi önértelmezés, a relativizmus, és az igazságot zárójelbe tevő "tolerancia" közéletbe csempészéséhez.

Egyetértünk. Tennivalónk akkor lenne, ha megtámadnák az iskolákat és az óvodákat érzékenyítés céljából.
Most szivárványozzanak magukban, maguknak.

Alaposan körbe kell bastyazni jogszabályokkal. A momentum már az oviban kezdené.......
Pécsen iskolákban erzekenyitenek.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés