Rasszista bejegyzéseket írt az ellenzék közös szerencsi jelöltje

2020. augusztus 19. 9:04
Bíró László korábban a most őt támogató DK-t és az MSZP-t is támadta.

Rasszista, antiszemita véleményeket is megfogalmazott közösségi oldalán Bíró László, a baloldali összefogás szerencsi időközi országgyűlési választáson induló képviselő jelöltje – emlékeztet a Magyar Nemzet. A Jobbik politikusa a közösségi oldalán Budapestet Judapestnek nevezte és mostani szövetségeseit, a Gyurcsány-párt tagjait nemes egyszerűséggel szemkilövetőknek minősítette. Mindezek után a DK, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum is felsorakozott a jobbikos jelölt mögé.

Bíró László korábban antiszemita bejegyzéseket is tett a közösségi oldalán. A baloldali összefogás szerencsi jelöltje azt írta: „A kutyám majd megveszik amikor a »tetűcsúzdások« elmennek a ház előtt”. Bíró ezeket a bejegyzéseket természetesen még a Jobbik balratolódása előtt írta, a politikusnak akkor még határozott véleménye volt a most őt támogató baloldali tömb egyes pártjairól. Az MSZP-vel és a DK-val kapcsolatban korábban úgy fogalmazott: „A bűnözőket be kell csukni. Legyen az szemkilövető vagy pénzért állampolgárságot vagy hazát áruló. A mieink nem rohannak lengőajtónak, nem fetrengenek.” 

Az ellenzék a múlt csütörtöki megállapodás alapján a Borsod megyei 6-os választókerületben a jobbikos Bíró László mögé állt be a fideszes Koncz Ferenc tragikus halála miatt kiírt októberi időközi választáson. A Fidesz a motorbalesetben elhunyt országgyűlési képviselő lányát, a harmincéves Koncz Zsófiát fogja indítani.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát ez nagyszerű, hogy milyen véleménnyel vannak egymásról a moslékkoalíció tagjai.
Ki kellene mögéjük függeszteni ezeket a mondatait Bírónak, hogy mindenki jól lássa, mi a véleménye a képviselő elvtársnak.

Ez így is van, az előbb írtam a momentumos cikknél zárójelben Gyurcsányról, a főtolvajról.

A mélyen intellektuális, mélyen érzékeny, mélyen erkölcsös balliberális pártok számára a Jobbik akkor is vállalható, támogatható lenne, ha Jakab holnap Szálasi formaruhában jelenne meg az utcán, vagy Hitler bajuszt növesztene.

Csak a hatalom.........hányinger. A Fidesz napi balfaszságai - a melegek támogatása,stb. - ,tehetetlenségei olykor elgondolkodtatják az embert, de amikor jön egy újabb ballib ökörség, a mérleg ismét a Fidesz felé billen. Ma nincs jobb.......

Hehe.

Rádásul az utolsó idézett mondatot 2018 után kellett, hogy írja, hiszen a lengőajtó és a fetrengés nyilván a Kunhalmi-Varjú performanszra utal. Azaz ez a nagyeszű Bíró még a ballib Jobbik érájában, pár hónappal ezelőtt is le akarta csukatni azokat... akiknek most a jelöltjeként indul.

Gyönyörű. :))))

Balogh Gábor? Az is szép pályaív. A kuricinfós széljobb hőzöngő - aki most eltartott kisujjú született konzervatívot játszik, és a ballib szövetségesek hű alákérdezője.

Hvg-re felkukkantottam: természetesen nyoma sincs a hírnek.

Bezzeg ha a fideszes Koncz Zsófiától találnának szakmányban judapestező meg DK-sokat bebörtönző hozzászólásokat...

A "közös" jelölt tehet akármit, sok folyamatosan hergelt ellenzéki szavazó a saját halálos ítéletével együtt is rá szavazna / olvasni a facebookon a bődült ténybeli tévedésekhez is helyeslő kommenteket /.. Mégis, nincs jobb. mint, hogy be kell mutatnunk nekik, hogy önmaguk ellenségei, ha így szavaznak.

Te egy végtelenül, velejéig aljas és gonosz vagy!
Hogy merészeled mosléknak nevezni a kereszténységet?
Hogy mered "moslék keresztény Orbánnak" nevezni a miniszterelnöködet, te primitív bunkó!
Hogy mered "moslék katolikus egyház"-nak nevezni a Jézus alapította katolikus Egyházat?
Rám ne hivatkozzál te agyalágyult!
Én nem személyeket neveztem mosléknak, te idióta, hanem a koalíciót.
És most finom voltam és nőies, mert, ha nem lennék keresztény más szavakat írtam volna neked és rád, te gazember!

Mit zaklatsz folyamatosan, te idióta! Mondtam már, hogy kopj már le rólam, ne írogass nekem, mert nagyon irritáló a személyed. Most megint kikukázlak. De tudod mit, inkább mész a komposztba. Akkor pár év múlva jó leszel még valamire. Trágyának!

A magam környezetében azért megkísérlem megszólítani az elvakult ellenzékieket is, mert ha nyíltan nem is fog változtatni, lehet, hogy titokban magába száll. Amúgy az ellenzéki uszítás-hergelés épp arra való, hogy elfedje eme abszurd "összefogás" nyilvánvaló képtelenségét: talán az egyre több helyen felszínre bukkanó önkormányzati torzsalkodásaik jelzik a józanabb ellenzékieknek, hogy milyen bénító kormányzati helyzet állna elő a győzelmükkel.

Drabális a kedves anyukád a kedves feleséged, a kedves lányod.

De szólt, Jézus, ha már ilyen kedvesen érdeklődsz kommunista Zsolt.
Azt mondta, hogy Isten nevét szádra hiába ne vedd! Főleg ne akard rendszeresen lehúzni magad mellé a mocskodba.
Aki ilyet ír, mint te annamannának válaszul, csakhogy visszafeleselhessen, az ne adjon senkinek se tanácsot.

"Na és te megpacskolnád a leprás hátát, csak mert megsajnáltad?
Galíciában egy járványkórházban (...) olyan betegségeket kellett kezelnie, amelyekkel később misszióján is harcolt: hólyagos himlő, kiütéses tífusz, hastífusz, kolera, vérhas, skarlát, kanyaró, malária."

Aki ilyet tud és mer írni, mint te annamannának válaszul, csakhogy visszafeleselhessél, az ne adjon senkinek se tanácsot, az szégyellje el magát.

"Szerintem a gyerek szaros pelenkájánál nincsen rosszabb… azt bevállaltam."

A saját kisbabádnak a pelenkázásáról beszélsz. Ezt hasonlítod össze azzal, amiről annamanna beszél. Felnőtt súlyos fertőző betegekről.

Undorodva "bevállaltad" azt, ami másnak természetes.
Ezek szerint, amikor már húst is evett, nagyobb lett bilin ült ill. WC-n, már nem törölted ki a gyerekeid popsiját, akkor már nem vállaltad be.

Te amnéziás, erről beszéltem, hogy kár beléd a szó, a tanítás, az idő. Már múltkor elmagyaráztam neked, sőt be is másoltam, hogy Jézus nem "pacskolá" meg a leprás hátát, meg sem érintette. Messziről gyógyította meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés