Zuhanórepülésben van a magyar gazdaság

2020. augusztus 14. 14:41

A Fidesz által várt gyors visszapattanás helyett.

2020. augusztus 14. 14:41
MSZP
MTI-OS

„Az Orbán-kormány elszalasztotta a korai beavatkozással járó előnyöket, nem lépett időben a válság gazdasági hatásainak ellensúlyozása érdekében. Kirúgások, fizetéscsökkenés, cégcsődök indultak el, aminek az egyenes következménye, hogy a vártnál is nagyobb mértékben csökkent a magyar gazdaság teljesítménye. A miniszterelnök által bejelentett »Magyarország történetének legnagyobb, legátfogóbb, a gazdaság növekedését és élénkítését segítő akcióterve« kudarcba fulladt. Az MSZP már a válság kezdete óta azt az álláspontot képviseli, hogy a munkahelyek védelmét, valamint a magyar a kis- és középvállalkozásokat kell támogatni. A Fidesz ezzel szemben őrült pénzszórásba kezdett a hozzá közel álló vállalkozók között. A papíron a gazdaságvédelemre létrehozott alapból pedig folyamatosan szipkázza el a pénzt, legutóbb 7 milliárdot vett el a kormányzati propaganda javára.

Elég volt a fideszes oligarchák pénzeléséből! Az MSZP szerint a kormánynak meg kell védenie a meglévő munkahelyeket, támogatnia kell a hazai kis- és középvállalkozásokat. Továbbá biztosítania kell azoknak a tömegeknek a megélhetését, akiknek Orbán kudarcos válságkezelése miatt sajnos már megszűnt az állása, és nincs semmilyen jövedelme.

MSZP”

(MTI-OS)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2020. augusztus 15. 17:51
Sosem kedveltem a kommunisták piszkos hazugságait...
MrWindd
2020. augusztus 15. 16:29
Hihetünk nekik. Már bizonyították, mennyire értenek a válságkezeléshez. Ja, nem!!( Kicsit azért hianyolom, hogy LiBajnai még nem mondta meg a tutit, de lehet, csak a következő Bielderberg összeröffenésre vár.)
PGuszti
2020. augusztus 15. 11:56
Ez a drámai visszaesés minden igaz baloldalit nagy örömmel tölt el.
pemete jakab
2020. augusztus 14. 22:57
"Zuhanórepülésben van a magyar gazdaság" Ha ez így van, akkor sokaknak 20 deka "párizsi" helyett már csak 10-re fogja futni, és akkor az "elvhű" választók jó része otthagyja a Fideszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik