Zuhanórepülésben van a magyar gazdaság

2020. augusztus 14. 14:41

MSZP
MTI-OS
A Fidesz által várt gyors visszapattanás helyett.

„Az Orbán-kormány elszalasztotta a korai beavatkozással járó előnyöket, nem lépett időben a válság gazdasági hatásainak ellensúlyozása érdekében. Kirúgások, fizetéscsökkenés, cégcsődök indultak el, aminek az egyenes következménye, hogy a vártnál is nagyobb mértékben csökkent a magyar gazdaság teljesítménye. A miniszterelnök által bejelentett »Magyarország történetének legnagyobb, legátfogóbb, a gazdaság növekedését és élénkítését segítő akcióterve« kudarcba fulladt. Az MSZP már a válság kezdete óta azt az álláspontot képviseli, hogy a munkahelyek védelmét, valamint a magyar a kis- és középvállalkozásokat kell támogatni. A Fidesz ezzel szemben őrült pénzszórásba kezdett a hozzá közel álló vállalkozók között. A papíron a gazdaságvédelemre létrehozott alapból pedig folyamatosan szipkázza el a pénzt, legutóbb 7 milliárdot vett el a kormányzati propaganda javára.

Elég volt a fideszes oligarchák pénzeléséből! Az MSZP szerint a kormánynak meg kell védenie a meglévő munkahelyeket, támogatnia kell a hazai kis- és középvállalkozásokat. Továbbá biztosítania kell azoknak a tömegeknek a megélhetését, akiknek Orbán kudarcos válságkezelése miatt sajnos már megszűnt az állása, és nincs semmilyen jövedelme.

MSZP”

(MTI-OS)

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igazuk lehet. Az MSZP-sek meglepően jók gazdasági csökkenésben, értenek a témához.

Szűnjetek már meg!
3-szor 4 év kormányzás (+ az elődpártjaitok 40+ éves diktatúrája), nulla, azaz NULLA alapotok van bármibe beleugatni.

Ami zuhanórepülésben van itt, az az mszp nevű párt.

Index-444 is láthatóan örömmámorban van.
Pedig a válságnak még nincs vége, aki az elején ellövi az összes lehetőségét a pénzszórással, az rövid távon javítja a GDP-t, de hosszabb távon annál rosszabbul járhat, így én az értékeléssel várnék még egy évet (addigra várhatóan már lesz védőoltás, szóval már kifelé fogunk jönni belőle)

Akkor az nem lesz hír az MSZP számára.

Akkor az volt az a nagy puffanás! Lehet, hogy már földet is ért.

Az az érdekes, hogy nem állandóan zuhant alattuk, hanem rendszeresen. A jó idők mindig csak pár évig tartottak, utána jöttek a "kiigazítások", újra és újra. Olyan, mintha állandóan hullámvasúton ülnél.

Te ott tanultál gazdaságtant, ahol Bangóné? Vagy mint minden balliberális ehhez is genetikailag értesz?

Te ott tanultál gazdaságtant, ahol Bangóné? Vagy mint minden balliberális ehhez is genetikailag értesz?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés