Újabb embercsempész-alagutat talált a rendőrség a határon

2020. augusztus 14. 18:47

2020. augusztus 14. 18:47
null


Újabb embercsempész alagutat találtak az ideiglenes biztonsági határzár mellett – közölte honlapján a rendőrség. A bácsalmási rendőrök egy 25 fős feltartóztatott csoporttól pár kilométerre találták meg a földbe ásott titkos átjárót..

Nem sikerült tökéletesen az álcázás

2020. augusztus 13-án 23 óra 5 perckor, Kunbaja külterületén 25 illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök. A csoport feltartóztatásától pár kilométerre, a terep átvizsgálása során 2020. augusztus 14-én hajnalban egy nyílást találtak az egyenruhások.

Az alagút szerb területről indul, és a határvonal, valamint az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik. A magyar oldalon található kijárata körülbelül 50 centiméter átmérőjű, az alagút - fokozatosan felszín felé közeledő szakaszának - utolsó függőleges részének mélysége 1,3 méter mély.

A kijárat környékén ismeretlen személyektől származó nyomokat találtak. Az alagút kijáratától nyomkövető kutya indult, ami elvezette a rendőröket arra a helyszínre, ahol feltartóztatták a 25 fős csoportot. A rendőrök helyszíni szemlét tartanak az alagútnál, majd azt betemetéséig őrzik.

Képek: police.hu

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. augusztus 16. 09:26
Nahát! Elfelejtették szabadalmaztatni ezt a megoldást a Palesztinok...
pemete jakab
2020. augusztus 15. 22:42
Ezzel a mértékegység nélküli mérőléccel a rendőrségnek megint sikerült hülyét csinálnia magából. ui. Mindenki rendőrnek születik, csak egyesek továbbtanulnak.
VeJoLa
2020. augusztus 15. 15:22
Olyan hihetetlen nekem, hogy az intenzív határőrizet dacára észrevétlenül ki lehet ilyeneket ásni? Nem lehet, hogy eredetileg csempészáruknak készültek, (még az "átkosban"?) és most csak funkciót váltottak?
Pelso j.
2020. augusztus 15. 13:55
Szomorú, hogy immár sokadszor milyen szinten nézi hülyének pont saját szimpatizánsait a fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik