Terézvárosban az azonos nemű pároknak is jár majd a jegyescsomag

2020. augusztus 14. 13:11

A kerület momentumos polgármestere egy szivárványos zászlót is kitűzött az önkormányzat homlokzatára.

2020. augusztus 14. 13:11
null

Szeptembertől az azonos nemű pároknak is jár jegyescsomag Terézvárosban – derült ki a kerület momentumos polgármesterének Facebookra feltöltött videójából. Soproni Tamás a héten elkezdődött Pride-fesztivál apropóján jelentette be, hogy elérhetővé teszi az ötvenezer forintos jegyescsomagot az azonos nemű párok számára is, illetve egy szivárványos zászlót is kitűzött az önkormányzat épületére. A polgármester a videóban úgy fogalmaz: „a magyar LMBTQ-közösségnek még ma is számos kihívással kell szembenéznie” hozzátéve, hogy szerinte „botrány”, hogy még mindig vannak olyanok, akik homofób üzenetekkel, gyűlöletkeltéssel akarják a népszerűségüket növelni.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 353 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nebelwerfer
2020. szeptember 09. 16:26
Terézvárosban az azonos nemű pároknak NEM jár majd jegyescsomag. Az egyébként 11-4-es többségben lévő ellenzéki Képviselő-testület Soproni előterjesztését NEM támogatta. Tomi! Az első szög beverve...
tevevanegypupu
2020. augusztus 16. 12:53
Jó, adjanak nekik,miért ne..de egy zászlóval megkülönböztetni őket..az nagyon megalázó..ez olyan,mint amikor egy-egy házra kitűzték a háborúalatt a horogkeresztes zászlót..jelezve,hogy ott nácik vannak..Most ez a zászló minden normális ember szemében azt jelenti,hogy a városházán melegek dolgoznak..és csak azoknak van joguk ott tartózkodni..
winniethepooh
2020. augusztus 16. 11:24
Örülök, hogy a terézvárosiak utolsó problémáját is megoldotta az új vezetés, és mindenki boldog. Csak így tovább! Megérte rájuk szavazni!
syphax
2020. augusztus 16. 07:27
Terézvárosban az azonos nemű pároknak is jár majd a jegyescsomag... HMMM! A KÉTORRÚAKNAK ÉS KÉTFASZÚAKNAK NEM JÁR? EZ NEMIGASSSSSÁG!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik