Szivárványos zászló leng a Karácsony Gergely vezette városházán

2020. augusztus 14. 17:04

A főpolgármester kitűzte az LMBTQ közösség jelképét.

2020. augusztus 14. 17:04
null

Kitűzte a Budapesti Városháza homlokzatára az LMBTQ közösség szivárványszínű zászlóját Karácsony Gergely. A főpolgármester facebook oldalán tette közzé az erről készült képet. Karácsony azt írta, azért döntöttek így, hogy ezzel is világossá tegyék: Budapest városa büszke minden olyan polgárára, aki él a szabadságával és kiáll saját közösségéért.

Bízom benne, hogy jövőre már együtt járhatjuk végig Budapesten a Pride útvonalát és együtt ünnepelhetjük majd a szerelem szabadságát! – tette hozzá a Párbeszéd politikusa.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 388 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2020. augusztus 15. 16:56
Szuper, akkor hivatalosan is lehet szopatni karácsonyt. Lehet bejelentkezni!!
néhai Ch.Pilot
2020. augusztus 15. 12:46
Örülök, hogy Én lehetek a főváros keresztapja. Fenyőünnep "Mengele" Gergely megválasztása után én neveztem el először Budapestet Buzipestnek. Most pedig ez lett a hivatalos elnevezése is! :-) Buzipest Retard
Türelem
2020. augusztus 15. 11:04
Azért az meglepett, hogy Budapesten már csak a Ferencvárosban élnek egészséges magyarok, akik nem hagyják meggyalázni a nemzeti lobogót. Mikor szervezi a Fidesz a tüntetést?
hegyaljai
2020. augusztus 15. 10:09
Én még emlékszem, amikor Kövér László levetette az EU zászlaját a Parlamentről, milyen sivákolás volt a baloldali médiában. Szerintem a Városházán is volt korábban EU zászló. Annak a helyére tette ki? Hol a tiltakozás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik