Soros György – Születésnapi köszöntő

2020. augusztus 12. 16:33

Tutiblog
Pesti Srácok
Gyurkabácsi egy dologban mégis csak hagyományőrző, követi a sajnos hazánkban született, régi baloldali hagyományt: szenvedélyesen gyűlöli a magyarokat. 

„Gyurkabácsi a nyílt társadalom nevezetű elmélet bolondja. Vallásos meggyőződésévé vált, hogy a Karl Popper által kidolgozott tétel fogja elhozni azt a boldog és szép jövőt az emberiségnek, amit általában a társadalommérnökösködő elméletek ígérnek. Mert Gyurkabácsi szerint létezik tökéletes társadalom (ezt nevezi nyíltnak), amiben nincs rossz, és ehhez pusztán az kell, hogy az embereknek ne legyen személyisége. Gyurkabácsi szerint az hozza el a világbékét, ha senkinek nincs nyelve, kultúrája, hazája, múltja, hagyománya, szokása, neme, családja, életkora, és minden olyan kezdeményezést támogat, ami ezek felszámolására irányul. És minden olyat is, ami ezek megerősítésére irányul, ha éppen azt az adott állammal szemben lehet kijátszani, tehát egy ország szétverésére irányul.

És arról se feledkezzünk meg, hogy Gyurkabácsi egyben mégis csak hagyományőrző, követi a sajnos hazánkban született, régi baloldali hagyományt: szenvedélyesen gyűlöli a magyarokat. 

Ha például az az ötleted támadna, hogy szétszakítod Romániát, akkor azt támogatná (némi pénzügyi manőverekkel kiegészítve, mert egy dolog a világforradalom, de azért pénzt is kell keresni), kivéve akkor, ha abból az erdélyi magyarok is profitálnának. Az erdélyi magyarokkal kapcsolatban kivétel nélkül csak identitásvesztő mozgalmakat támogat, szeretné, ha ott a magyarok románokká, de legalább buzikká válnának.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés