Idén is Sziklát fizetik a legjobban

2020. augusztus 12. 13:30
Dwayne Johnson második éve a világ legjobban fizetett férfi színésze.

A Forbes magazin 87,5 millió dollárra becsüli a pankrátorból lett színész elmúlt egy évben szerzett keresetét. Johnson 2019. június 1-je és 2020. június 1-je közötti bevételeinek jelentős része a Netflix számára forgatott Red Notice című thrillerből származik, amely 23,5 millió dollárt hozott neki. A színész emellett az Under Armour sportmárkával is sokat keres. A toplista második helyén szereplő Ryan Reynolds 71,5 millió dollárt keresett egy év alatt. Ebből 20 millió dollárt a Red Notice-ért, és további 20 millió dollárt a szintén a netflixes Six Underground – Hatan az alvilágból című filmért kapott. Dobogós helyezést ért el 58 millió dolláros jövedelmével Mark Wahlberg színész-producer is, akit a Netflixen futó Spenser az igazság nyomában című filmben láthat a közönség.

A negyedik helyen Ben Affleck (55 millió dollár), az ötödiken Vin Diesel (54 millió dollár) áll. Akshay Kumar, a tízes toplista egyetlen bollywoodi sztárjaként a hatodik helyet szerezte meg 48,5 millió dolláros jövedelmével, amelynek döntő hányada reklámszerződéseiből származik. A legjobb tíz között szerepel még Lin-Manuel Miranda, a Hamilton című musical alkotója, valamint Will Smith, Adam Sandler és Jackie Chan. A Forbes a sztárszínészek éves jövedelmét a filmjeik mellett egyéb bevételeikből, márkaszerződéseikből számítja ki. Az adatok nem veszik figyelembe az adólevonásokat, az ügynökök, menedzserek és ügyvédek díjait. Az üzleti magazin külön publikálja a legjobban kereső színésznők toplistáját.

(MTI)

Fotó: Dwayne Johnson amerikai színész a Jumanji: A következő szint című filmjének bemutatóján Los Angelesben 2019. december 9-én. MTI/EPA/David Swanson

 

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott vannak az igazi színészek is, ahol rapművészek adnak koncertet...
Rapművészek, BLM-koncertet

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés