Az ellenzéki együttműködésről

2020. augusztus 12. 11:42

Hadházy Ákos
Facebook
Az esélyeink akkor lesznek jók, ha lesz százezer ember, aki nemcsak morogni, hanem aktívan cselekedni is hajlandó a jövőnkért.

„A Klubrádióban is elmondtam: az ellenzéki együttműködés alap, amit szerencsére már kevesen kérdőjeleznek meg. De ha a következő év CSAK arról szól, hogy az egymással amúgy – természetesen – versengő pártok között hogyan történjen a pozíciók elosztása, akkor nagyon kicsi az esély a győzelemre. Csodák persze mindig lehetnek, de aki a csodára vár, az valójában nem tesz semmit.

Pedig az esélyeink akkor lesznek jók, ha lesz százezer ember, aki nem csak morogni, hanem aktívan cselekedni is hajlandó a jövőnkért. Először valódi nyomásgyakorlással le kell győzni a propagandát. Ez csak attól függ, lesz-e 100 ezer ember, aki tüntetni is hajlandó ezért egyszer-kétszer. Utána pedig elég aktivistával és elég szavazóköri delegálttal kell nekimenni a választásnak. Ha ez a két feltétel teljesül, valóban kétharmadunk is lehet. Ha nem, akkor is lehet, csak ahhoz csoda kell. Az meg nem rajtunk múlik és azért csoda, mert nagyon kicsi az esélye.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagy bajban az ellenzék: gyártják a feltevéseket - ha így, ha úgy -, de közben olyanok mint kisgyerek, aki fél a sötétben, s ezért állandóan azt szajkózza, nem félek...

OFF: Emberek, én x-eltem ezt a Tehetetlen Dodó nevét ellopó nicktolvajt. Kérlek, hogy ezt ti is tegyétek meg.
Hsz-ei a béka segge alatti színvolnalon vannak, voltak. Amúgy pedig szar tolvaj.

Bizony, tartozunk. Vajon hogy fúrták ki innen a tolvajok?

Inkább csak szeretne befutó helyet. Nagy a tülekedés, úgyhogy senkinek nem garantált a befutó hely. Még az sem biztos, hogy a leszállóágban levő pártok prominensei (MSZP, Jobbik, LMP) feljutnak, hát még az ilyen függetlenojjektívek, mint Hadházy vagy Szél Berni.

Téged fizetnek, ki az a barom, aki százezret fizet a tök bizonytalannara. Lenin biznisz egyszer volt....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés