Szolidaritási tüntetést szervez a Momentum a fehérorosz nagykövetségnél

2020. augusztus 11. 10:23
Donáth Anna utcára hívja az embereket.

A budapesti fehérorosz nagykövetség elé szervez tüntetést a Momentum – derül ki a párt közösségi oldalán megosztott eseményből. Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője az eseményhez azt írta: „gyertek ma este a fehérorosz nagykövetséghez, és álljunk ki a diktatúra ellen harcoló bátor tüntetőkért!

Ahogy korábban mi is megírtuk, Minszkben már a második napja tartanak az összecsapások a rendőrség és a tüntetők között, a zavargásoknak egy halálos áldozata is van.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Húha, Momentum, menjetek inkább szabadstrandokat védeni!...

A Monsanto és a Pioneer több százezer hektáron termeltet Ukrajnában GMO gabonát, a világ legnagyobb feketeföld készletű országában. Ukrajna családi ezüstje idegeneké lett. Fehéroroszország a következő áldozat. Az érintett lobbik keményen dolgoznak Ukrajna társult tagsági jogállása megszerzéséért, hogy minél előbb eláraszthassák az uniós piacot az egészségtelen élelmiszerekkel.

A multik jól jártak, nekik megérte a Majdant finanszírozni. Ugye senki sem gondolja, hogy a Momentum nem a globális tőke zsebéből kandikál ki, nem annak kijárója, a francia kapcsolatokról már ne is beszéljünk.

S tényleg senkit sem érdekel, hogy ki az elnök Fehéroroszországban, az viszont sokakat, hogy kik és miért akarják destabilizálni Kelet-Európát is, Nyugat-Európa után.

Ez utóbbi már a szemünk előtt hullik darabjaira, sodródik tehetetlenül a szakadék felé, épül fel benne a muszlim birodalom. Most a keletieken van a sor, a cél Európa politikai és gazdasági potenciáljának teljes megsemmisítése, történelmének, gyökereinek, identitásának szétverése.

Ennek egyik ötödik hadoszlopa a Momentum.

Sehol nem találok hírt arról, hogy megtartottak-e a tüntetést, vagy érdeklődés hiányában elmaradt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés