Tiszteletet érdemelnek

2020. augusztus 10. 13:06

Utcára mennek, és megharcolnak a szabadságukért.

2020. augusztus 10. 13:06
Donáth Anna
Facebook

„Európa utolsó diktátora, a fehérorosz elnök vasárnap újabb választást csalt el, hogy hatalomban maradjon. Bár ez a legkevésbé sem új dolog, valami mostanra mégis megváltozott: a konfliktuskerülő fehérorosz társadalomnak elege lett az elnyomásból, elege lett abból, hogy nem választhatja meg saját vezetőit. Elege lett a kilátástalanságból, elege lett a szabadság hiányából.
Utcára mennek, és megharcolnak a szabadságukért. Ahogy kell. Tiszteletet érdemelnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2020. augusztus 11. 20:07
"Európa utolsó diktátora, a fehérorosz elnök ..." Naaaaaa! Ésa Zorbán???!!! Hát nem ő a legdiktátorabb Európai??? Hát a Viktor már szart ér???
Karbantartó9
2020. augusztus 11. 12:29
A szarosokat le kell sittelni!
toef36
2020. augusztus 11. 11:24
Megszólalt LIBERNYICA! Helló Kálmán László, nyelvész-kandidátus! Lehet kutatni a történeti-etimológiai szótárban, hátha megtalálható ez a kifejezés is: LIBERNYICA - a LIBERNYÁK "nőnemű" kicsinyítő képzős becéző változata... Üdvözlettel - az MTA más tudományokat művelő köztestületi tagja...!
Esvány
2020. augusztus 11. 10:58
"Tiszteletet érdemelnek" Miféle "tiszteletet" érdemelnek azok az öntörvényű barmok, akik nem fogadják el a választás nyilvánvaló eredményét? Hiszen maguk a választók nyilatkoztak úgy az exit-poll felmérésen, hogy többségükben Lukesenkára szavaztak! Akkor ezt illene tiszteletben tartani, nemde?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik