Fejezze be Karácsony az autósok hátrányos megkülönböztetését!

2020. augusztus 10. 18:50

Dúró Dóra
Facebook
Újabb eszement, a gépjárművezetőket hátrányosan megkülönböztető ötlettel állt elő a Karácsony Gergely vezette Fővárosi Önkormányzat.

„A Mi Hazánk szerint újabb eszement, a gépjárművezetőket hátrányosan megkülönböztető ötlettel állt elő a Karácsony Gergely vezette Fővárosi Önkormányzat az autóforgalom kárára kialakított biciklisávok után. A mostani »tesztelés«, melynek keretében parkolási korlátozások, lezárások, 30-as sebességkorlátozás lesz érvényben, újabb pofon az egyébként rengeteg adót befizető autós társadalom számára, akiknek a lehetőségeit tovább szűkítik, mindennapjaikat tovább nehezítik.

A Mi Hazánk Mozgalom felszólítja Karácsony Gergelyt, hogy hagyja abba az autósüldözést! A főváros szüntesse meg a főutakon átgondolatlanul, mindössze egy felfestéssel kialakított biciklisávokat, és ne növelje tovább a közlekedési káoszt az autós társadalmat hátrányosan megkülönböztető ötleteivel!

A Mi Hazánk aláírásgyűjtésbe kezdett, amelyet Budapest főbb csomópontjain folytatunk, illetve online a mihazank.hu/kerekparsavok oldalon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés