Nyugdíjba vonul a brit külügyminisztérium főegerésze

2020. augusztus 07. 12:29

A brit kormány többi macskája – Larry a miniszterelnök hivatalában, valamint Gladstone a pénzügyminisztériumban – továbbra is a helyén marad.

2020. augusztus 07. 12:29
null

Nyugdíjba megy Palmerston macska, amely a brit külügyminisztérium főegerészeként szolgált az elmúlt több mint 4 évben – tudatta az állat Twitter-oldala mintegy 100 ezer követőjével pénteken. Az üzenet szerint Palmerston elhagyja londoni külügyminisztériumot és „nyugdíjas éveit” vidéken fogja eltölteni.

Palmerston a battersea-i állatmenhelyről került a külügyminisztériumba 2016 tavaszán és akkor kapta meg a korábbi külügyminiszter és miniszterelnök, Lord Palmerston nevét is. 2016 májusában került be a hírekbe, amikor megfogta első egerét. Az évek alatt többször volt konfliktusa Larryvel, a miniszterelnöki hivatal macskájával. A brit kormány többi macskája – Larry a miniszterelnök hivatalában, valamint Gladstone a pénzügyminisztériumban – továbbra is a helyén marad.

(MTI)

 

(Kép forrása: Twitter)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. augusztus 08. 01:27
Hány éves? Nem tűnik annyira öregnek. 65 év a nyugdíjkorhatár, az macskáknál kb. 12 év. Bár sok macskát nem láttam, aki megérte volna azt a kort. No nem mintha az emberek munkaképesek maradnának addig a korig.
Senki Alfonz
2020. augusztus 07. 18:25
Az ellenzéki egerek intézték el ezt!!!!!
Gregorius
2020. augusztus 07. 17:47
Én nem csodálkozom. Múltkor láttam talán a Spektrumon, hogy a Parlamentjüknek saját solymásza is van, főállású sólyommal. A madár feladata az, hogy szorgalmasan kergesse a galambokat, hogy ne csinálják tele a tetőt.
MayorAnna
2020. augusztus 07. 15:03
Az MTI is, a brit külügyminisztérium is, a mandiner is-mely szemlézi ezt a szart-elmehet együtt, meg külön-külön a picsába. Azokkal együtt, akik a címen kívül elolvasták ezt a büntetendő firkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik