Gyurcsány kommentben válaszolt Fekete-Győr őszödi posztjára

2020. augusztus 7. 17:49
Bejegyzésében a Momentum elnöke bírálta a Demokratikus Koalíciót, Gyurcsánynak is odaszúrt.

Fekete-Győr András délelőtt Balatonőszödről jelentkezett be a Facebookra. Bejegyzésében a gödi ellenzéki konfliktus kapcsán erősen bírálta a Demokratikus Koalíciót. Gyurcsány Ferencnek is odaszúrt egyet.

A bejegyzés alá maga Gyurcsány is kommentelt. A DK elnöke a következőt írta:

„András,
ha már itt vagy a környéken, akkor gyere be Kötcsére, igyunk meg egy kávét. Estére meg hamburgert sütök. Szerintem könnyebb lesz így:)”

Fekete Győr András sem volt rest, válaszolt a szíves invitálásra:

„Gyurcsány Ferenc, most már Balatongyörökön vagyok a bringával, megyek tovább Szigliget felé, és gyűjtöm az aláírásokat a szabadstrandokért. Miért nem találkozunk félúton?! Javasolok egy holnapi időpontot: 16 órakor találkozzunk a tihanyi mólónál!”

Egyelőre nem tudni, létrejön-e a találkozó, új fejlemények esetén frissítjük cikkünket.

Frissítés: a találkozó létrejött, az erről szóló beszámolónkat itt tekintheti meg.

Mint ismeretes, Göd kapcsán egymásnak feszült a DK és a Momentum. Július végén megírtuk, hogy a DK-LMP-Jobbik koalíció a Fidesz támogatásával felfüggesztette Göd momentumos polgármesterét. Az erről szóló javaslatot az LMP, a DK és a Jobbik képviselői terjesztették be július közepén, miután szélsőségesen megromlott a viszony a Fideszt ősszel leváltó koalícióban. Az akkori előterjesztés részeként fegyelmi vizsgálatot is indítottak Balogh Csabával szemben, amivel a polgármester eddigi intézkedéseit vizsgálják.

A Demokratikus Koalíció a héten azzal vádolta meg Balogh Csabát, hogy fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit. Erről hangfelvételt is nyilvánosságra hozott. A Momentum állítása szerint a hangfelvétel manipulált, Balogh Csaba pedig nem akarta fideszesre cserélni a jelenlegi alpolgármestereket. Az ügy időközben országos politikai konfliktussá fejlődött a két párt között, a DK és a Momentum vezető politikusai is egymásnak estek.

Összesen 104 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyőr megkérdezhetné a mentorát, miért akarta eladni a Velencei-tó partját?

Mint a Volt egyszer egy Vadnyugat utolsó jelenete.

Szaz evente egyszer ha tortenik ilyesmi. Valahogy az uborkaval kapcsolatos, szezonja is van az uborkanak,fel lehet a fajara maszni is. tTeljesitmeny, na

Kommentár nélkül. :)

A minden elképzelhető tekintetben rettenetes Horthy érában Dunakeszi és Alsógöd között a szervezett, balos munkásoknak is jutott egy kis üdülőtelep a Duna parton. Gondolom, maguknak csinálták, építették ki. Még a háború után is járogattak oda az örökösök.

Míg Gödön nem építette be valaki a vissza-ösvényt, addig is le lehetett úszni az alsógödi strandról, én még gyerekkoromban egyszer-egyszer megtettem. Úgy hallottam, h. később, évtizedekkel ezelőtt, a TSZ és Tanács közös jogásza építette be az ösvényt. Senkinek sem tűnik fel, h. így megszűnt az úszás lehetősége, az a kevés, aki bemerészkedik a vízbe, álldogál.

Ami romolhatatlan, a Nagy folyó, szemben a hegyek, az most is szép. Furcsa szemben, a hegyekre magasan felhúzódó Szentendre, Leányfalu. Nem biztos, h jó, h. ennyire beépült, azoknak a házaknak nincs közlekedése. A víz elég tiszta, a part elhanyagoltabb, mint amit még láttál. Akkoriban nem nagyon volt kidobni való. Olyan gazdátlannak tűnik most, mint tulajdonképpen sok minden. A Gugger hegyen, ahonnan igazi öregkorunkra visszajöttünk, kastélyokat vett körül a parlagfüves gaz, be lehetett építeni az ezrek rekreációját szolgáló kiépített turista ösvényt a kilátóhoz pótlás nélkül. Amit tehetünk, az, h. a kertjeinket igyekszünk megművelni, s nem lógatjuk az orrunk azon, amin nem lehet segíteni. Pedig nagy a kísértés.

Megállapodtak, lesz pride (Vona hozza a kamiont).

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés