Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele:

2020. augusztus 07. 12:18

NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából.

2020. augusztus 07. 12:18
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele: NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából. Ha pedig manipuláltunk, és azt a Demokratikus Koalíció pártközpontjából tettük, mielőbb gondoljuk át szerepünket nemcsak az ellenzéki együttműködés, de a magyar politikai kultúra gyökeres megújítása szempontjából is.

Mi momentumosok az új Magyarország jegyében hiszünk a méltóságteljes választási együttműködésben. Még van rá lehetőség; rajtunk nem fog múlni!

(Éppen a Balatont biciklizem körbe közérdekből, ahol a természeti kincsünk Orbán-klánnal szembeni megvédéséért küzdök és mozgósítok. Őszödön is megálltam, ahol egy viharvert 2018-as Gyurcsány Ferenc választási plakát képében kísért a múlt a két Balatonőszöd tábla között félúton...)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. augusztus 08. 06:51
NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából." Fekete-Győr elvtárs moralizál Gyurcsány elvtárssal...fertő a négyzeten!
Akitlosz
2020. augusztus 08. 01:41
"NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából." Na és azt ki dönti el, hogy melyik ember tisztességes és melyik nem az? Ráfogják, hogy nem tisztességes ember és máris manipulálhatják azt a hangfelvételt lejáratás céljából. Vagy az is elég, ha csak nem lejáratás a cél, akkor is manipulálhatnak.
antioxi
2020. augusztus 07. 19:20
A disznó, ravasz dk-s le fogja győzni az "ifjú töröket" - vagy nem-
Csigorin
2020. augusztus 07. 18:59
fleto a rohadt alma, ha beteszed egy kosarba gyorsan mind megrohad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!