Koronavírusosan is bejárt a munkahelyére az egyik román megye járványügyi főnöke

2020. augusztus 06. 16:48

Bűnvádi eljárás indult ellene.

2020. augusztus 06. 16:48

„Bűnvádi eljárás indult a járvány leküzdésének akadályozása miatt a Buzău Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) járványügyi (!!!) főnöke ellen” – számol be a hírről a Főtér.

Carmen Scântei azért kapta a fizetését hogy felügyelje, koordinálja a járványügyi intézkedéseket, amiket ő is megszegett, ugyanis bejárt a munkahelyére miután kiderült, hogy elkapta a koronavírust.

„Miután kiderült, hogy koronavírusos, lazán bejárt a munkahelyére, pedig már 10 nappal ezelőtt szóltak neki, hogy csücsüljön a csücsülőjén otthon, mert kapcsolatba került egy fertőzöttel. Ezt a remek hölgyet akkor sem lehetett otthon tartani, amikor kiderült, hogy a tesztje pozitív lett. Gratulálunk, jöjjön az a fránya második hullám!” – írja az erdélyi magyar portál.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2020. augusztus 06. 20:22
Én már hallottam olyanról is, aki meg volt fázva és úgy ment be a munkahelyére. Mindenesetre felelőtlenség, volt a részéről. Most miatta a teljes gyárat és az ott dolgozók mindegyikét is temetik. Kíváncsi vagyok hogy hányat és hányan mennek el temetésükre? Szebb Jövőt!
békalepcse
2020. augusztus 06. 19:39
Ezek után nagyon nem kéne csudálkozni hogy az úgynevezett romániában olyan a járványhelyzet amilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik