Újabb újságíró-gyilkosság történt Mexikóban

2020. augusztus 03. 08:38

A hatóságok szerint a merénylet oka egyelőre ismeretlen.

2020. augusztus 03. 08:38
null

Újabb újságírógyilkosság történt Mexikóban vasárnap hajnalban: testőrével együtt ismeretlenek agyonlőtték Pablo Morrugarest Iguala városában egy étteremben – adta hírül a helyi  hatóság. Az idén már a negyedik újságíróval végeztek Mexikóban. Morrugares a PM Noticias honlapnak dolgozott. Négy éve már megkíséreltek ellene egy merényletet, ám azt túlélte. Hogy miért végeztek vele – a rendőrség közlése szerint – egyelőre nem tudni.

(MTI)

(Képünk illusztráció, MTI/EPA/EFE.)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. augusztus 04. 09:12
Hol van ez az Index ügyéhez képest!
istvanpeter
2020. augusztus 03. 11:36
Hát ottan demokrácia van és senkit sem akadályoznak meg abban, hogy meggyilkolja a másikat. Nálunk meg csak akadékoskodnak, pedig például a cigányok milyen demokratikusan megbeszélik az ügyeiket.
anegy_
2020. augusztus 03. 09:18
Ez a statisztika hibás, hihetetlen, hogy csak a negyedik újságírót gyilkolták le. A többi még "ismeretlen" helyen tartózkodik.
Cassi
2020. augusztus 03. 08:46
Nem baj, a távozóindexesek majd kitöltik az űrt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik