Újabb mélypont

2020. augusztus 3. 14:35

Szél Bernadett
Facebook
Fizethetünk, de nem kérdezhetünk és nem kereshetjük a felelősöket sem.

„Röviden: az Ügyészség a Budapest-Belgrád vasútvonal kapcsán gyakorlatilag kimondta, hogy sem a politikai döntéshozók, sem a döntés előkészítői nem vonhatók felelősségre a soha meg nem térülő, értelmetlen beruházás miatt. Vagyis hiába keressük a felelősöket, akiknek valamiért mégis megérte ez az üzlet. Poltnak bármi belefér, a Kínai Kommunista Párt meg kilóra megveheti az egész államapparátust és lefizetheti a fél kormányt — felelősök nincsenek.

A részletekről:

A Legfőbb Ügyészség most a benyújtott panaszomat utasította el a kínai érdekeket szolgáló Budapest-Belgrád vasúti beruházás kapcsán. Az előző körben a feljelentésemet nyomozás nélkül utasították el, arra hivatkozva, hogy a kormány a közpénzek tulajdonosaként, és nem idegen vagyon kezelőjeként jár el akkor, amikor — minden ésszerű indok nélkül — a költségvetésből költ vagy hitelt vesz fel a mi kontónkra. Én ez ellen nyújtottam be a panaszt, merthogy nyilvánvalóan vizsgálható a hűtlen kezelés vagy hivatali visszaélés gyanúja az egész döntéshozatali-előkészületi láncolatban.

A Kínai Kommunista Párt azonban nem így gondolja, ezért a magyar tagozatuk sem így gondolja, ezért a magyar kormány oszlopos tagja, Polt Péter sem így gondolja. Fizethetünk, de nem kérdezhetünk és nem kereshetjük a felelősöket sem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elég liberálisak lehetnek a magyarországi börtönviszonyok...

Nehez is lenne egy meg el sem kezdett beruhazasrol azt megallapitani az Ugyeszsegnek, hogy soha nem terul meg, hasznavehetetlen, ertelmetlen stb.
Amit esetleg az Ugyeszseg megtehetett volna, hogy rovid uton megtamadja Kinat.
Polt tenyleg mulasztott.

Ahhoz azért lenne esze, hogy megpróbálja tönkretenni a vasútvonalnak még a lehetőségét is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés