Nem fogadjuk el a kuratóriumot

2020. augusztus 03. 07:25

Az ITM az Egyetem szenátusa által szakmai szempontrendszer alapján összeállított listáról egy jelölést sem vett figyelembe.

2020. augusztus 03. 07:25
Színház- és Filmművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzata

„A sajtóból értesültünk a Színház- és Filmművészeti Egyetemet szeptembertől fenntartó alapítvány kurátorainak személyéről.
A hallgatók által korábban megfogalmazott, a modellváltás megvalósulásához elengedhetetlen feltételek egyike a következő:

»Az öt tagú kuratóriumba 3 tagot az egyetem szenátusa, 2 tagot a minisztérium jelöl ki.«

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Egyetem szenátusa által szakmai szempontrendszer alapján összeállított listáról egy jelölést sem vett figyelembe, és a korábbi ígérettel ellentétben az Egyetem egyetlen dolgozója sem kapott helyet a kurátorok között.

A Hallgatói Önkormányzat a kuratóriumot nem fogadja el.

2020. augusztus 2.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöksége”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2020. augusztus 03. 20:44
Ha jól rémlik törvény tiltja, hogy kurátor a kuratórium által támogatott intézmény alkalmazottja legye. Hülyék ezek. Elnézést hüjék. (hogy ők is értsék)
NotaBene
2020. augusztus 03. 19:49
Egy "kalsszikus" idézet: A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni.
Menhetten
2020. augusztus 03. 17:13
Ma felmondott Bánsági Ildikó.
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. augusztus 03. 14:40
Újabb kiszolgált jó elvtársak estek ki a kényelmes meleg vackukból és sivalkodnak mert azt hitték hogy érinthetetlenek. Még a végén visszaveszik a gójok a kultúrájuk felett az irányítást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik