A szabadkőművesek voltak az akkori Soros-szervezetek

2020. augusztus 3. 19:09

Szakács Árpád
888.hu
A Trianon előtti Magyarországon a szabadkőművesség volt a legnagyobb „civil szervezet”.

Most, hogy már ennyit beszéltél a szabadkőművességről, vélhetően sok olvasóban (aki eddig nem foglalkozott a témával) megérett kérdésként is a gondolat, hogy kik azok a szabadkőművesek?

Szakács: A szabadkőműves az, aki a megfelelő eljárással egy páholy tagjává válik, és elkötelezi magát, hogy a titkosság mellett segít a célok elérésében. A sok-sok páholyból aztán összeáll egy nagyon komoly szervezet, egy hálózatrendszer. Kiemelném, a szabadkőművességet úgy kell néznünk mint egy hálózatrendszert. A Trianon előtti Magyarországon a szabadkőművesség volt a legnagyobb »civil szervezet«.

Ha valaki meg akarja érteni a korabeli viszonyokat, akkor úgy kell, hogy felfogja a szabadkőműveseket, hogy ők voltak az akkori Soros-szervezetek. Valami mögött elrejtőznek, azért, hogy az igazi céljukat, a hatalom megszerzését el tudják érni. A lényeg a titkosság. A magyar társadalom átalakításába, az államellenes összeesküvés kivitelezésébe úgy kezdtek bele, hogy a korabeli közvélemény semmit nem tudott arról, mi a végső céljuk.

A filantróp tevékenységeket és a jótékonykodást sem Soros György találta ki, habár az öregről tudjuk, hogy a világ legnagyobb filantrópja. (nevet) A szabadkőművesek látszattevékenységeinek ugyanúgy része az adakozás. Ezzel persze önmagában semmi probléma sincsen, vitán felül áll, hogy nemes cselekedet a rászorulókon segíteni. A gond azzal van, ahogy a szabadkőműveseknek, úgy a Soros-szervezeteknek sem ez a fő profiljuk, ez csak a megtévesztő látszat, a háttérben elvégzik azokat az egyéb tevékenységeket is, amik a célrendszerük lényegét adják. Ez akkoriban az ateista bolsevizmus volt, csak ők nem így hívták, ma pedig a nyílt társadalom felépítésével a kevert népességű Európa létrehozása, és az őshonos kultúrák megsemmisítése.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tyúkszemükre tapostál, lesz, majd megint sivalkodás!
Pedig ez annyira világos és a tevékenységük is.

Pontosan erről van szó, az arcok, a körítés változik, a lényeg ugyanaz:
Az emberi faj egy kis csoportján belül egy csoport
foglalkozásszerűen űzi a többi, rajtuk kívüli ember kifosztásvezérelt algoritmusát.
Ezt a rablási tevékenységet befesti különféle, az embereknek tetsző,
és 180 fokban félrevezető ideológiával, megnevezésekkel, programokkal.
Ez eddig, az utóbbi 100 évben feltétlenül, bevált számukra.
Mára a világot ők irányítják, a Föld legnagyobb hatalma játékszerként hajlong a lábuk alatt.
Mindezt miért is, és hogy?
Ők a választott nép, és itt ordító és tragikus félreértésben szenvednek.
Úgy hiszik, ez feljogosítja őket, hogy felsőbbrendűnek ismertessék el önmagukat.
Mindig, mindenben, mindenhol az a tennivaló, amit ők mondanak, kívánnak, parancsolnak.
Ezek a ma Soros néven futó, a rejtekhelyről mára előbújt, de még nem teljességgel beazonosított embercsoport, a mély állam irányítók.

"V4NA: Teljesen Soros György befolyása alá került az Emberi Jogok Európai Bírósága"

" Egy republikánus szenátor szerint a háttérhatalom minden eddiginél erősebb
Breitbart.com
Magyar Nemzet
A mély állam mélysége olyan nagymértékű Chuck Grassley iowai republikánus szenátor szerint, hogy a háttérhatalom tagjai akár politikai bűncselekmények alól is kibújhatnak.

Kikelt az állam átláthatatlansága és a politikai bűnözés ellen Chuck Grassley iowai republikánus szenátor. A politikus a Twitter-mikroblogon közzétett üzenetsorozatában olyan nagymértékűnek írta le az államhatalmakba épített hívek hálózataként emlegetett mély állam mélységét, hogy tagjai akár a politikai bűncselekmények alól is könnyen kibújhatnak – írta a Breitbart hírportál. Grassley William Barr igazságügyi miniszter közelmúltbeli észrevételeire hivatkozott, azt állítva, hogy Donald Trump amerikai elnököt valóban egy szervezett erőfeszítés akarja eltávolítani hivatalából.

Barr nemrégiben arról számolt be, hogy még sosem voltunk ilyen közel egy az elnök hivatalból való eltávolítását célul kitűző szervezett erőfeszítéshez

– írta a mikroblogon Grassley."

Hirtelen Jurák Kata jutott az eszembe, aki a Karc FM, Paláver című műsorában kiosztotta a szabadkőművességet szóba hozó betelefonálót. Mindez a "csókolom a kezeit Kata" Vajda Miklósnak sem tűnt fel. Akkor Szakács és a Karc FM vezetése tisztázhatná, hogyan állnak a szabadkűmúvesekkel. Pontosabban Szakács álláspontja világos, a buta Jurák miért ugatta le a a szabadkőművesek Trianon kapcsán játszott szerepét bemutatni akaró hallgatót.

Jurák azt sem tudja, hogy Benes maga is egy francia páholynak volt a tagja. Hogy miért engednek ilyen nőt műsorvezetőként megszólalni.....igaz, a Paláver nem egy értelmiségi műsor.

Olyan furfanggal siklanak, rejtőznek, jóságos megtévesztő álarcot felöltve, hogy:
lehetetlen, vagy nagyon nehéz az azonosításuk.
Márpedig, ha az nincs, nem lehet ellenük lépni sem.
Ez az egészben a trükk.
Waterloonál két hatalmas hadsereg csapott össze.
Ki nyert?
Aki ott sem volt, akit a véres csatamezőn senki nem látott.

Az 1920-as párizsi "békekonferencia" amerikai delegáció tagjai közül: 154 zsidó volt.
+ FED, amely 1916-ra pénzt kreált, hogy legyen miből megvásárolni az Antantot, cserébe Izrael államért, , Brandeis főbíró, Wilson elnök zsarolása..., rendezze át a világot, de úgy ám, hogy Izrael államának kitüntetett helye legyen benne..., + Bernard Baruch 1916-ban elhagyta a Wall Street-t, hogy Woodrow Wilson elnöknek tanácsot adjon a nemzetvédelemről és a béke feltételeiről. 1919-ben Wilson felkérte Baruchot, hogy szolgáljon a Párizsi Békekonferencia munkatársaként."
Te is megtalálsz mindent, ha érdekel.
De garantálható, hogy itt is, ott is sok-sok magát zsidóként meghatározó embert fogsz találni.
Ez a szabadkőművességnek nevezett hatalmas átverés.

Még mielőtt a szívedhez kapnál, vagy kiugranál a sokadikról, figyelmeztetlek:amit Szakácsék, Raffay leírtak, attól a helyzet sokkal-sokkal rémisztőbb és a szabadkőművesség fényévekkel aljasabb...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés