Előre megfontoltan, gátlástalanul

2020. augusztus 2. 9:13

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Tönkre akarjak tenni a fesztiválpiacot. Mert kell nekik. Hogy maguk alá söpörjék.

„Nem lesznek idén már fesztiválok. Nem lesznek koncertek, nagy bulik. Mert a Covid. Meccsek lesznek. Misék, istentiszteletek is. Nyilván a vírus focirajongó. Hogy ez röhejes? Az. Akkor aki ezt elrendelte, az is röhejes? Igen! Ugye nem gondoljátok, hogy ők nem tudják, hogy senki nem hiszi el, amit mondanak. Hogy tudniillik a koncerten isznak. Ja! A meccsek előtt meg utána meg nem? A focirajongók antialkoholisták. Tényleg? Akkor mi a valóság? Az, hogy tönkre akarjak tenni a fesztiválpiacot. Mert kell nekik. Hogy maguk alá söpörjék. Hogy megszerezzék.

Mert ugye a turizmus nemzeti program. Meg ott van Ráhel. Meg a teljes pereputty. Hogy közben tönkremegy egy teljes szakma? Hogy bedől egy csomó zenekar és mindenki, akik velük, mögöttük van? Hogy újabb életek mennek gajra? Nekik nem számít. Egy teljes korosztály fogja megutálni őket. Megérdemlik. Olyan pimasz módon rabolnak, lopnak, hogy nincs rá szó. Vagy igen? Talán. Gazemberek. Velejükig romlottak. Vessünk ennek véget! Mihamarabb.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 254 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ja, közben bekészítve a másik közlemény (gondolom nem nagyon kell különösebb fantázia a szövegét elképzelni... minimum tömeggyilkos lenne a Zorbán), ha nem lennének tiltva a fesztiválok.

Fegyenc mindig fordítva ül a lovon, a gombhoz varrná a kabátot: tetszőlegesen kiválaszt egy témát, szájíze szerint átértelmezi a tényeket, inszinuál, rágalmaz, uszít, s utána refrénszerűen kárálja a kormányváltás szükségességét. /Ál/keményen bokszol az árnyékkal...

Intelligens embernél van egy vörös vonal, például a családot nem emeli be a politikai ringbe. Mondom, intelligens embernél, s persze Feri nem az, soha sem volt az. Ami nyerő a hasonló szinten álló táborának.

Ezek után nem csodálkoznék azon- persze nem értenék vele egyet - , hogy a másik oldalon is elszabadulnak az indulatok, s elkezdenek Gyurcsány gyermekeiről írni.

S ez a morális hulla idolja százezreknek? Az Orbán elleni gyűlölet a józan ész, a minimális erkölcsi normák felett?

Amennyiben az ellenzék nem talál valódi, értékhordozó, morálisan és szakmailag is vállalható, felkészült értelmiségre, addig remény sincs a kormányváltásra. Ez ellen Gyurcsány teszi a legtöbbet, majd Őt követi a vidékieket lebunkózó, az öregeket a fáról lerázni akaró Momentum.

Természetesen, lehetnek.
Garázskoncertek is lehetnek.

Ez a böszme a Mozgalom szellemi holdudvara..

Ez a főidióta a Mozgalom főreménysége. Jákobé, Zázrié, Sziszié, Szaszié, Zsigáé, meg a Balczóé.

Pláne, hogy hetek óta nincs meccs. Arénakoncert meg sehol a nagyvilágban nincs, csak az idióta fejében.

Kezdődhet a Feszt igyál!

Azért eddig ez nem volt szokás, egymás családtagjait becsmérelni. Na, most majd kapsz Fletó!

A fesztiválokon drogoznak.

Gyönne a Rolling Stones akár ingyen is, csak Óbán nem engedi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés