Előre megfontoltan, gátlástalanul

2020. augusztus 02. 09:13

Tönkre akarjak tenni a fesztiválpiacot. Mert kell nekik. Hogy maguk alá söpörjék.

2020. augusztus 02. 09:13
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem lesznek idén már fesztiválok. Nem lesznek koncertek, nagy bulik. Mert a Covid. Meccsek lesznek. Misék, istentiszteletek is. Nyilván a vírus focirajongó. Hogy ez röhejes? Az. Akkor aki ezt elrendelte, az is röhejes? Igen! Ugye nem gondoljátok, hogy ők nem tudják, hogy senki nem hiszi el, amit mondanak. Hogy tudniillik a koncerten isznak. Ja! A meccsek előtt meg utána meg nem? A focirajongók antialkoholisták. Tényleg? Akkor mi a valóság? Az, hogy tönkre akarjak tenni a fesztiválpiacot. Mert kell nekik. Hogy maguk alá söpörjék. Hogy megszerezzék.

Mert ugye a turizmus nemzeti program. Meg ott van Ráhel. Meg a teljes pereputty. Hogy közben tönkremegy egy teljes szakma? Hogy bedől egy csomó zenekar és mindenki, akik velük, mögöttük van? Hogy újabb életek mennek gajra? Nekik nem számít. Egy teljes korosztály fogja megutálni őket. Megérdemlik. Olyan pimasz módon rabolnak, lopnak, hogy nincs rá szó. Vagy igen? Talán. Gazemberek. Velejükig romlottak. Vessünk ennek véget! Mihamarabb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mnandi
2020. augusztus 04. 11:39
Klári-fári ...
tevevanegypupu
2020. augusztus 04. 07:04
A rendszerváltásnál kellett volna börtönbe vágni az egész familiát. Hogy ez az alak visszajöhetett, ez viszont azt is bizonyítja,hogy az országban nagyon sok emberrel nincs rendben valami..tetszik nekik,hogy a tolvaj,tehetségtelen, hazug gazember meguszhatta..sőt a felesége az Európai Parlamentben lehet alelnök..a védőügyvédjük pedig köztörvényes szélhámos..hogy Gyurcsányról és Dobrevről ne is beszéljünk..Magyarország talán mégsem az a jogállam,amit szeretnének..
akiaki
2020. augusztus 03. 22:48
fesztiválozik eleget ez a faszorrú!
Bitrex®
2020. augusztus 03. 18:52
Meccsek lesznek. Misék, istentiszteletek is. Ferinek bérmálkozás is. Heti rendszerességgel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik