Lövöldözés és késelés Érden: egy ember meghalt, többen kórházba kerültek

2020. július 31. 15:34
Csütörtök este két társaság esett egymásnak a Pest megyei városban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két többfős társaság összeszólalkozott. A vita tettlegességig fajult, a sértett felek egymásnak estek. Több, nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, amely személyi sérülést nem okozott. A két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezett tagjai válogatás nélkül támadtak az útjukba kerülő ellenérdekű felekre, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta.

Az összecsapásban egy 50 éves férfi belehalt elszenvedett sérüléseibe, további tizenkét ember került különböző fokú sebesülései okán kórházba. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít. A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi, és kezdeményezi letartóztatásukat. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

A rendőrség megtette a szükséges intézkedéseket a köznyugalom helyreállítására” – olvasható péntek délelőtt a police.hu-n.

Az esetről több videó is megjelent. Az elsőn még az előzmények, az üzengetések láthatóak.

Az alábbin pedig már maga a balhé nézhető meg.

Összesen 208 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez az álkérdés ugye nem komoly?
Ugye?!?

Nem tudom, min vesztek össze, de hogy mi leszünk a hibásak emiatt is, abban biztos vagyok.

A Pedagógus Szakszervezet helyi aktivistáinak, valamint az MTA, Érden élő tiszteletbeli tagjainak volt egy baráti vacsorája, ahol tudományos kérdésekben megjelenített eltőrő vélemények miatt izzott a levegő. Az akadémikusok kezdték a verekedést.........

Kedves Ángyán!
nem tudom, hogy ezzel egyetértett-e a feleséged, vagy most írhattál szabadon, de maradj Kishantosnál, a földnél, csodálkoztam is, hogy nem Kishantossal kezded a hozzászólásodat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés