Demokrata aktivista gyújtotta fel a párt arizonai székhelyét

2020. július 31. 12:13
A balosok korábban Donald Trumpot és a republikánusokat okolták a tűzvész miatt.

A baloldaliak Donald Trump elnököt és a republikánusokat vádolták, miután a Maricopa megyei Demokrata Párt irodaépülete a múlt héten leégett, de a rendőrség szerint a gyújtogatás mögött egy demokrata aktivista állt – írja a Dailywire. Az iroda, amely a Demokrata Párt állami főhadiszállása volt, pénteken a kora reggeli órákban kapott lángra. 

Nem sokkal később a Phoenix-i Rendőrkapitányság bejelentette, hogy szerda reggel letartóztatták a Demokraták egy 29 éves aktivistáját a gyújtogatás miatt. „Matthew Egler önkéntesként dolgozott az irodában, de nemrégiben kirúgták” – közölte a hatóság. A gyújtogatásról egy térfigyelő kamera is felvételt készített, a rendőrség ez alapján tudta összefüggésbe hozni a korábbi önkéntest a gyújtogatással.

Miután az épület leégett, több baloldali „megmondóember” is Donald Trumpot és a Republikánusokat okolta a tűzeset miatt. Willie Garson színész például azt írta Twitter-oldalán: „Leégették a Maricopa megye Demokrata központját. Trump miatt és Arizona miatt. Vessünk véget ennek a rémálomnak. Viselkedjetek úgy, mint az amerikaiak, ti kultuszkövetők. Találjátok meg magatokban a tisztességet a változás miatt, jobbak vagytok, mint ő.

 

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magam is kedvelem a KKP-t.
Kb. annyira, mint Trump.

Adolf Hillary rosszul figyelt a reisztág felgyújtásakor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés