Az amerikai nagykövet hazugságai

2020. július 30. 11:39

Duan Jielong
Magyar Nemzet
Mindenképpen reagálnom kell a Kínát lejárató és provokáló szavaira.

„Július 22-én David B. Cornstein budapesti amerikai nagykövet – miközben az M1-nek adott interjújában az amerikai járványügyi intézkedések »eredményeivel« hencegett – a kínai kormány és nép ellen alaptalan támadást intézett, a téma örvén pedig olyan hazugságot terjesztett, amely önmagában is abszurd. Nem érdekel, és nem is akarom kommentálni, hogy Cornstein nagykövet úr mennyire mámorosodott meg az amerikai kormány járvány elleni »világrekordja« felett érzett örömtől. De mindenképpen reagálnom kell a Kínát lejárató és provokáló szavaira.

Az idén év elején hirtelen kitört nagy járvány precedens nélküli, százévenként talán egyszer fordul elő. Mint a betegséget elsőként felfedező és jelentő ország, a kínai kormány és nép határozott intézkedéseket hozott a járvány megelőzése és feltartóztatása céljából. A megelőzés és ellenőrzés érdekében átfogó és a legszigorúbb, legalaposabb intézkedéseket hozta meg, amely szemmel láthatóan eredményes volt. Ugyanakkor a nemzetközi közösség számára is értékes időt nyert, referenciaértékű tapasztalatot tudott szolgáltatni. A védekezés legnehezebb, legkritikusabb szakaszában számos ország és nép – köztük Magyarország is – azonnal segítő kezet nyújtott nekünk, és nemcsak a védőfelszereléseket biztosította haladéktalanul számunkra, de helyeselte és bátorította is Kínát a határozott intézkedések meghozatalára.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Edmund Veesenmayer náci helytartó méltó utóda, akinek a mostani politikusok nyalják a talpát baksist lesve, fél szemük meg az amerikai nagykövetre sunyít, mert azt hiszik, Kína megnyeri az általa biológiai fegyverekkel indított III. világháborút.
Undorító, potyaleső bagázs.

@Kvasztics Fedor
"A Fidesz-irodával szemben van egy nagy kínai csempészáru-raktár.
A kapun naponta több kamion és sok tucat kisteherautó jár ki-be.

Vajon miért nem tűnik fel, hogy vámpapírok, számla, adózás nuku????
Kvasztics Fedor 2020. július 29. 16:59
1
@nick89
Ha esetleg dokumentálnád, mert ez így gyenge."

Nesze!
http://www.harommajom.hu

Kvasztics Fedor 2020. július 29. 19:35
2
@nick89
Nem túl hiteles.

Eredeti kép-és hangfelvételek neked "nemtúlhitelesek"??????

"Az idén év elején hirtelen kitört nagy járvány precedens nélküli, százévenként talán egyszer fordul elő. Mint a betegséget elsőként felfedező és jelentő ország, a kínai kormány és nép határozott intézkedéseket hozott a járvány megelőzése és feltartóztatása céljából."

Na akkor:
A kínaivírust nem a denevérlevesbe mászó tobzoskakígyó nemzette, hanem hosszú és veszélyes munkával a vuhani biológiai fegyvereket gyártó laboratórium.
És nem Kínában pusztít (jut eszembe: Gleiwitz, Kassa bombázása, stb), hanem Kína ellenségeinél, leginkább az USA-ban ill a G20 országokban.
Ellenben a közismerten szar egészségüggyel bíró Afrikában meg alig.

Ez a Kína által kirobbantott III. világháború.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés