Mocskosszájúak

2020. július 29. 7:36

Kacsoh Dániel
Magyar Hírap
Rágalmak és uszítás helyett itt lenne az ideje a józanodásnak és az önvizsgálatnak, akármennyire is fájdalmas ez Gulyás Balázséknak.

„Tanulatlan, vidéki, idős emberek képezik a Fidesz táborát – böfögte bele a többet érdemlő magyar nyilvánosságba sommás véleményét a Jobbik »szellemi holdudvarának« oszlopos tagja, az egykor Torgyán József körül sertepertélő Gulyás Balázs, megsértve ezzel uszkve kétmillió magyar embert. Mindezt az Index körüli turbulencia kapcsán találta mondani a 2010 óta szinte évente kimúló sajtószabadság újbóli eltiprásáról értekező senkiházi. S az ATV stúdiójában, ahol ez a minap elhangzott, senki nem emelte fel a kezét, hogy álljon meg a menet, a szavazók savazása nem pálya. Ráadásul a helyszín kapásból az egyik kézzel fogható cáfolata a diktatúrázásnak, hiszen országos lefedettségű, komoly nézettségi adatokat produkáló televízióban oszthatta az észt a Magyar Hang posztkomcsi munkatársa.

Gulyás aztán felment a Várba, és folytatta a gyűlölködést a Momentum által szervezett, egy elvileg független hírportál állítólagos bezárása ellen tiltakozó politikai tüntetésen. Ugyancsak beszédet mondott Fekete-Győr András pártelnök, aki nemes egyszerűséggel lepropagandistázott és seggnyalózott minden jobboldali érzelmű újságírót, majd csicskának nevezte a világjárvánnyal küzdő kórházak professzorait, orvosait és az oktatási intézmények vezetőit, mondván: nem ellenállók úgy, mint a „hős” indexesek. Szerinte a magyarok tudása és informáltsága pedig nem európai, hanem keleti szinten van.

Helyben vagyunk. A különböző formációkban reinkarnálódó SZDSZ, illetve a hazai baloldal nagyjából 2010 óta ezt nyomja. Nem értik ugyanis a Fidesz–KDNP sikerét a demokratikus választásokon. Nem tudnak mit kezdeni a folyamatosan erősödő gazdasággal, a bővülő nemzetközi mozgástérrel, de nehezíti a helyzetüket az is, hogy sem a bevándorlás, sem a világjárvány kapcsán nem a magyar érdek mellett szálltak síkra az elmúlt években. És akkor még finoman fogalmaztunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyőr minosithetetlenül beszélt OV-ról. Politikai kultúrája nincs.
Mi sem hozzuk fel Fegyőr gyikvállát, szűk homlokát és úszógumiját. De majd ezután.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés