A „homoszexuális propagandára” figyelmeztetnének egyes filmek előtt Toroczkaiék

2020. július 29. 18:14
„A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében” – közölte a párt elnöke.

A „homoszexuális propagandára” utaló jelzés bevezetését követeli a filmeknél és televíziós műsoroknál a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Toroczkai László be is mutatta azt a – szivárványszínű karikában látható, 18-as korhatárjelzést tartalmazó – ábrát, amelynek használatával szerinte meg lehetne óvni a kiskorúakat az „aberrációtól” és a „devianciától”. „A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében” – közölte. Toroczkai László azt mondta: évek óta azt tapasztalják, hogy szinte már nem is készülhet olyan film, amely nem tartalmaz „homoszexuális propagandát”.

„A gyermekek egészséges fejlődését pedig az szolgálja, ha a szülőket figyelmeztetik arra, hogy homoszexuális tartalmú jelenet szerepel egy filmben, a szülők ugyanis ebben az esetben megakadályozhatják azt, hogy gyermekük megnézze a műsort” – közölte. „A Mi Hazánk szerint a lehető leghatározottabban kell fellépni az erőszakos LMBTQ-propaganda ellen” – fogalmazott Toroczkai László.

(MTI)

 

Összesen 167 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Folytatják, ahol Vona 2014-ben abbahagyta. Hangzatos bullshitek, indulatokra apelláló szavazatvadászat.

Miért kell olyan filmeket játszani?

tamogatando otlet, jo kezdet.
viszont kene egy torveny is ellene mint az oroszoknal. ott meg a normalitas a divat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés