Jobboldalinak lenni igenis szexi!

2020. július 16. 15:13

Zelenka Dóra
Pesti Srácok.hu
Miért hiszem azt, hogy a haladó Nyugat mára keletebbre költözött, a Kárpát-medencébe?

„A ballibek pofátlanul kihasználják a fiatalokat és azt hirdetik, hogy aki jobboldali, az szégyellje magát, ezt viszont nem hagyhatjuk. Sokszor megkapom, hogy miért támogatom a jelenlegi kormányt, miért gondolom úgy, hogy Orbán Viktor egy remek vezető és miért szeretnék itthon maradni, Magyarországon élni, családot alapítani, karriert építeni. Ideje kicsit rendbetenni a dolgokat, mert a hazádat szeretni és jobboldalinak lenni nem ciki. Sőt! De mit is jelent az, ha valaki ma azt mondja, hogy jobboldali? Mit jelent ma a hazádat szeretni? Miért hiszem azt, hogy a haladó Nyugat mára keletebbre költözött, a Kárpát-medencébe? És miért nem akarok elmenni élni egyik »bezzegországba« sem?

Nem könnyű manapság fiatalnak lenni. Igaz, valójában sosem volt könnyű annak lenni és soha nem is lesz az. Minden életkornak megvan a maga nehézsége. Huszonéves korban például az utunk megtalálása a legnagyobb kihívás: megtalálni az álommunkánkat, egyetemre járni, tanulni, kezdőként elhelyezkedni egy munkahelyen. Rohadt nehéz feladatok ezek, függetlenül attól, hogy ki milyen pályán képzeli el az életét. Ami azonban ennél is nehezebb, az az, hogy megtaláljuk a magunkhoz legközelebb álló ideológiákat, politikai pártokat, eszméket, nézeteket. Ugyanis rengeteg információ ér el hozzánk ebben az időszakban; a tapasztalat nem ragad csak úgy ránk, meg is kell azt szerezni, miközben nagyon sokan akarnak bennünket befolyásolni. A közösségi média mára óriási erődítménnyé nőtte ki magát, ideológiai, politikai csaták színtere lett. Elképesztően sok információt közöl minden oldal napi szinten, amit csak nagyon nehezen lehet szűrni. Kéretlenül is elér mindenkihez a napi politika, még akkor is, ha alapból nem foglalkoznánk vele. Pedig muszáj.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Párt pedig azért nagyon hálás, mert a naiv fiataloknak semmilyen tapasztalatuk nincs Csermanek uralkodásáról, így aztán nem tudjak összehasonlítani I.Viktor és Csermanek János uralkodását.
Ök nem látják a sok hasonlóságot...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés