Attól tartok, az Európai Unió egy hülye ötlet volt

2020. július 15. 16:20

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, és a jelek szerint egyenesen Dobrev Klárához vezet.

„A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve, és a jelek szerint egyenesen Dobrev Klárához vezet, amit viszont nyilván az alapító atyák nem láthattak előre. De ez már csak így van: a fene gondolta volna, hogy például a Közép-Európában összeomló kommunizmus után a nyugatiak minden posztkommunista országban lepaktálnak a volt kommunistákkal a nemzeti politikai erők ellen. Rögtön a rendszerváltások után, még akkor, amikor még a nyugati jobboldali konzervatív pártok nemcsak nevükben voltak azok, mint manapság. A Kohl és Orbán közötti jó viszony is csak arra volt elég, hogy a német jobboldali elit néhány eszesebb tagja felfogja: ha nyugati magállamok helyi favoritjai a volt kommunisták, hogy azok segítségével foszthassák ki ezeket az országokat, az nem jó hosszú távon Európának. De a nyugati baloldal és a hozzájuk megdöbbentően erősen kapcsolódó nagyvállalatok csak azt tartották szem előtt, mit lehet kilopni a posztkommunista országokból.

Naivak voltunk 1990 után. A nyugatiak csináltak sztárt Horn Gyulából, az egykori pufajkásból, aki az ügyetlen Németh Miklósnál jobban építette fel magát rendszerváltónak, és a nyugati politikusok segítettek a volt kommunistáknak privatizáció címén ellopni a fél nemzeti vagyont. És mi mégis elhittük, hogy akik a nagybetűs Európából idejönnek, azok tényleg a javunkat akarják. Hát nagyobbat nem is tévedhettünk volna

A brüsszeli és a brüsszelita elit egyszerűen nem akarja, hogy a keleti „életterükben” létezzenek nemzetállamok. Sem azt, hogy nemzetek, sem azt, hogy etnikumok, sem azt, hogy nyelvek. Valamiféle kevert népességet akarnak, amelyet hosszú távon is a Gyurcsány–Dobrev pároshoz hasonló szerveződések biológiai leszármazottai igazgatnak, valószínűleg szindikátusi-nagyvállalati rendszerben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A volt Moszkovitákból lettek a legelvetemültebb Brüsszeliták.

Az Únió ötlete jó volt, az Európai Egyesült Államoké nem az.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. július 16. 17:58

Szuper, mint mindig. Az különösen, h. a keleti EU-s államok megszállását a sajátjaik felé rabszolga felszabadításnak tudnák eladni a médiájuk által.

Az új soha ki nem tapasztalt hitelfelvétel az unió országainak az adosrabszolgasagot jelenti. Igaz, lesz, aki jobban és lesz, aki rosszabbul jár.

Az EU még arra is képtelen, hogy a kilépés eljárását az alapszabályában rögzítse.
A röhögséges Brexit még mindig nincs befejezve.

Egy páran el voltunk tiltva a közügyektől a kádáristák által mégse abba roppantak bele.

Nem a Stefka, balfaszom! "Csak" egy egyetemi oktató. De te olyant nem ismerhetsz, csak a másodikos tanítónénit. De azt vagy háromszor!

Normálisan a Brexitre vagy bármely exitre úgy szabadna csak sorkerülnie, hogy az arról szavazó lakosság ismeri a kilépési eljárást. Ami persze nincs. Tehát eleve antidemokratikus és "jogállamellenes" az egész Unió.

Az egész szöveget ide kellett volna hozni! Irigy vagyok, kár, hogy nem én írtam. Még nagyobb kár, hogy ilyeneket kell gondolnunk. És a legnagyobb kár, hogy a Nyugat nem csak elnyomja és feladja a történelemben egyedülálló keresztény és polgári hagyományait, hanem immár szembe is fordul vele!

Birodalmak jönnek, mennek, a nemzetállamok maradnak.

De a vesztfáliai béke alapozta meg.

maradtak am a turot!
a 90 es evek elejen egy jobboldali part se nyalt volna a buziknak, nigroknak meg a muszlimoknak.

Dögkútba veled kocsmatöltelék. X

"Az Únió ötlete jó volt, az Európai Egyesült Államoké nem az."
A gond az, hogy minden jó ötlet csúcsaira előbb, vagy utóbb, de inkább előbb:
ugyanazok kerülnek.
A nemzetek feletti pénzoligarchia, a szabadkőműves bilderbergek legbensőbb köre, az a pár tucat család, amely a korlátlanul nyomtatott dollárjaikból - elvégre a FED az ő tulajdonuk - szinte mindent megvehet a szájíze, pontosabban a pedofíliája szerint.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés