Mindennek a legalja

2020. július 12. 10:39

A Fidesz-KDNP képes aktuálpolitikai érdekek miatt szemen köpni magát, és sárba rántani 2006 őszének emlékét.

2020. július 12. 10:39
Bencsik János
Facebook

„Ismerős képsorok?

A fenti fotó 2006 októberében készült Révész Máriuszról Budapesten, az alsó Sergej Trifunovićról 2020 júliusában Belgrádban. Mindketten ellenzéki politikusként lettek a rendőri brutalitás áldozatai. Mindkettőjüket egy hatalmát féltő rezsim zsoldosai verték agyba-főbe a fél világ szeme előtt.

A különbség annyi, hogy Révész Máriusz most annak a kurzusnak a szekértolója, akik ugyanazt a rendőrterrort mentegetik, aminek korábban ők is elszenvedői voltak. 

Az M1 Híradója napok óta hamisítja a Szerbiából érkező híreket, hogy az Orbán Viktor újsütetű elvbarátja, Alexandar Vučić ellen fellázadó tüntetőket agresszív csőcselékeknek mutassa be, akik békés rendőrökre támadnak. Ha jól emlékszem, ez a fajta elképesztő hazugságcunami volt, ami miatt 2006-ban sokan (köztük én is) a barikádok környékén találtuk magunkat. 2010-ben véget akartunk vetni ennek a világnak, nem pedig mandátumot hosszabbítani neki.

Persze a bolsevik hatalomgyakorláshoz bolsevik propaganda is társul, ezt az utóbbi években megszokhattuk. De azt, hogy a Fidesz-KDNP képes aktuálpolitikai érdekek miatt szemem köpni magát, és sárba rántani 2006 őszének emlékét, az már tényleg mindennek a legalja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noge
2020. július 13. 17:02
Ez a csóka vagy rendkívül sötét" vagy, rendkívül aljas. Azárt van némi különbség egy hazudozó, választási csaló, dilettáns, rendőrattakot levezénylő, szemkilövető gengszterkormány ellen tüntető békés tömeg (2006 Bp.), és a koronavírus terjedését akadályozandó korlátozások ellen randalírozó csürhe között (2020 Belgrád). Ja Révész Máriusz egy okt. 23.-ai emlékgyűlésen volt sok ezer másik emberrel, ahova berontottak az azonosító szám nélküli "rendőrök".
Vandor62
2020. július 13. 14:02
Galacsin...ez jut eszembe rólad.
Libakergető
2020. július 12. 21:17
Te hülyegyerek! Kinyalja ki jelenleg az akkori miniszterelnök seggét, kakilás után? Megsúgom, te! Érezni a lehelleteden.
Menhetten
2020. július 12. 21:01
Nagy kérdés, hogy a birkák meddig hagyják hajtani magukat, valamint az is, hogy akik látják, hogy ez már az őrület, mit tesznek. A szociopaták ott gyűlnek a nárcisztikus megváltó fenekénél, és irigységükben nem veszik észre, hogy mennyire elcseszik közben a jövőre vonatkozó kilátásainkat. A jelent már nem is említem.... Guano.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik