Andrzej Duda győzni fog

2020. július 12. 08:07

Meg kell mutatnia, hogy nyitott a fiatalokra, akik szeretik a szabadságot, ami egyáltalán nem áll ellentétben a hagyományok és a család védelmével.

2020. július 12. 08:07
Tomasz Sakiewicz
Magyar Hírlap

„Az igazság órái jönnek el a nemzeti és népi mozgalmak részére. Család 500+ vagy LGBT+ programok? Berlini vagy Varsó mellett épülő repülőtér? Hajózás szabadsága Lengyelország számára, vagy a lengyel hajózás orosz ellenőrzése? Lengyel nemzeti patriotizmus vagy drogos sofőröket alkalmazó német busztársaság? Dmowski és Witos nagysága abban mutatkozott meg, hogy felül tudtak emelkedni a nézetkülönbségek felett, és Piłsudskival együtt védték Lengyelországot. Kérdés, hogy van-e bármi közük hozzájuk azoknak, akik rájuk hivatkoznak. A kérdésre hamar megkapják a választ. A jobboldal választásról választásra egyre több szavazatot kap. Meggyőződésem, hogy Andrzej Duda győzni fog – ennek egyetlen feltétele a teljes fegyelem és a választók mozgósítása. Érdemes végiggondolni, hogy miért választotta számos jobboldali gondolkodású fiatal Bosakot vagy Hołowniat. Az 500+ program mellé szükség van még egy Vállalkozó+ programra is. A vállalkozni akaró fiatalokat nem az egyre magasabb minimálbér, hanem a fizetéskor kapott egyre magasabb adókedvezmény fogja ösztönözni.

Jelenleg nehéz ez ügyben bármilyen tisztességes ígéretet tenni, mivel válsággal kell számolnunk. Azonban be lehet mutatni egy ilyen programot a következő évekre lebontva. Dudának meg kell mutatnia, hogy nyitott a fiatalokra, akik szeretik a szabadságot, ami egyáltalán nem áll ellentétben a hagyományok és a család védelmével. Így néz ki egy republikánus program, persze a valóságot figyelembe vevő lengyel kiigazításokkal.

Drága barátaim: teljes mozgósítást! Ne adjuk oda Lengyelországot a neobolsevikoknak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2020. július 13. 10:36
Imáink meghallgattattak. Érdekes, h. Ny-on és É-on mennyire a Trzaskoswkysták győztek, K-ebbre és D-en pedig Duda. NEM lesz egyelőre 180 fokos fordulat a lengyel politikai vezetés csúcsán.
Coccothraustes
2020. július 12. 23:19
Isten áldja mwg Lengyelországot és segítse Dudát győzelemre.
Belakiss
2020. július 12. 18:53
Duda veszíteni fog.
jánosbácsi
2020. július 12. 18:42
"Az e heti közvélemény-kutatások szerint Rafal Trzaskowski a szavazatok 45-47,5, Andrzej Duda pedig a voksok 44-47,3 százalékára számíthat. Szymon Holownia független jelölt futott be korábban a harmadik helyen, több mint 10 százalékos szavazati aránnyal. Holownia azt nyilatkozta, hogy ő Duda ellen fog szavazni "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik