Kiderült, hogy Németh Athina és Németh Károly testvérek

2020. július 11. 18:54

Hont András
Facebook
Az MSZP ősszel áttér a társelnöki rendszerre. Ne keresgéljenek tovább, megvannak az ideális jelöltek.

„Az MSZP nemrég közzétett egy videót, amelynek főszereplője Németh Athina, aki azt állította, hogy ő mentős, és tíz, a kórházkiürítés során hazaküldött ápoltja közül kilenc meghalt. Nemsokkal ezt követően Németh Athináról kiderült, hogy nem mentős, így ápoltjai sincsenek, ellenben krónikus hazudozó.

Az MSZP házi portálja nemrég megjelentetett egy interjút, amelynek főszereplője Németh Károly, aki azt állította, hogy egy olyan műszert forgalmaz, amelyik nyolc perc alatt mutatja ki a koronavírust, és a gépről elismerően nyilatkoztak különböző szakemberek és kormányzati tisztviselők. Németh továbbá azt is állította, hogy tudomása van arról, hogy a Kínából rendelt maszkokat csak bemutatták a közönségnek, de valójában egyből szállították is tovább más országokba. Nemsokkal később kiderült, hogy a hivatkozott szak- és kormányzati emberek sem Németh Károlyról, sem a kütyüjéről nem is hallottak, így dicsérni sem tudták. A maszkszállításról általa elmondottak utólagos törlését pedig maga Németh próbálta elérni.

Újabb fordulatként kiderült, hogy Németh Athina és Németh Károly testvérek.

Az MSZP ősszel áttér a társelnöki rendszerre. Ne keresgéljenek tovább, megvannak az ideális jelöltek, a férfi és női társelnökre is. Hogy egy testvérpár? Annyi baj legyen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Kormányzati Jósda ezt javasolta nekik. (Szilvási György miniszter testvére, Gyurika a főnök benne)

Sajtóhiba! Petike György testvére.

az mszp már nem rúg labdába. A Mozgalom maradéka még Dobrevékben bízik. Nagyon be fogják palizni Szisziéket. Ez nem a Kecskeházy cirkusz, ahol bejutó helyre került Ferkó, Timi, meg Fodor Gabriella. Itt ember emberének farkasa. Jákobnak sokat kell még nyeldekelnie bejutó helyért.

Jákob meg Dobrev Klein viszont vérszerinti testvérek. Összeértek, csak egymást fogját átverni. Szted ki fogja a rövidebbet húzni?

András! Elismerésre méltó, de nem veszélytelen ahogyan az igazságot kezeled.........

Összefoglaló röviden: tízből kilenc meghal és kommancs kormány alakul.

A "baloldal" közben visszaerősödött a Judea Mozgalommal. Nem hozott, csak vitt. Nem onnan vitt, ahonnan tervezték. Visszaszalámizzák azt a pár mozgalmárt.

Nem tudtam, hogy van humora, de van.

Az mszp-re a kilövési engedély nem nagy cucc..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés