Ungváry egyenruhái

2020. július 09. 22:49

Ungváry Krisztián náci egyenruhákat árul az internet erre szakosodott oldalain.

2020. július 09. 22:49
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„A kisebbik Ungváry hirdetése figyelemre méltó: »Eladó a fotókon látható SA [Sturmabteilung, „rohamosztag” – P.T.] Dienstrock W für politische Leiter. A darab teljesen hibátlan, szinte újszerű és garantáltan EREDETI. Lásd a benne található szabócédulákat is. A tartozékok közül megvan az eredeti karszalag, valamint egy szalagsáv. Egy gombja hiányzik és hiányoznak a Kragenspiegelek [hajtókák – P.T.] is. Ára 350 euró. Megtekinthető a II. kerületben előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Válaszokat magánba kérek.«

Remek! És örömmel tudatjuk, a kisebbik Ungváry üzlete sikeresen alakult, elkelt a ruhadarab. A befolyt összeg egy részéből a mi Krisztiánunk vásárol egy másik eredeti darabot, amelyet majd ismét haszonnal eladhat, a másik részéből pedig antifasiszta tevékenységet folytat majd.

Mindenkinek olyan mániája van, amilyet megérdemel – mondhatnánk, és ezzel el is intézhetnénk ezt az egészet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libraman
2020. július 26. 11:53
Hívhatom úgy is, hogy a veled való polemizálás olyan, mint lóval imádkozni!
nempolitizálok
2020. július 10. 21:47
Most lefagyasztom a libsit. Gyűjtöm a náci kor zenéit. de a kor angol és amerika zenéit is. HAHAHAHAHAHA
jord
2020. július 10. 16:42
Szeretnéd megszerezni az egyenruhát te buzi Bayer--kérjél lóvét a fönöködtől!! Vagy ad el várbeli lakásodat te mocsok!!!
Bell & Sebastian
2020. július 10. 15:15
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik