Ungváry egyenruhái

2020. július 9. 22:49

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Ungváry Krisztián náci egyenruhákat árul az internet erre szakosodott oldalain.

„A kisebbik Ungváry hirdetése figyelemre méltó: »Eladó a fotókon látható SA [Sturmabteilung, „rohamosztag” – P.T.] Dienstrock W für politische Leiter. A darab teljesen hibátlan, szinte újszerű és garantáltan EREDETI. Lásd a benne található szabócédulákat is. A tartozékok közül megvan az eredeti karszalag, valamint egy szalagsáv. Egy gombja hiányzik és hiányoznak a Kragenspiegelek [hajtókák – P.T.] is. Ára 350 euró. Megtekinthető a II. kerületben előre egyeztetett helyszínen és időpontban. Válaszokat magánba kérek.«

Remek! És örömmel tudatjuk, a kisebbik Ungváry üzlete sikeresen alakult, elkelt a ruhadarab. A befolyt összeg egy részéből a mi Krisztiánunk vásárol egy másik eredeti darabot, amelyet majd ismét haszonnal eladhat, a másik részéből pedig antifasiszta tevékenységet folytat majd.

Mindenkinek olyan mániája van, amilyet megérdemel – mondhatnánk, és ezzel el is intézhetnénk ezt az egészet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igaza van Bayernek a kettős mércével kapcsolatban. A leöntött Horthy szoborral kapcsolatban is forrnak az indulatok, amivel kapcsolatban a baloldal a szobrot felavató Jobbikon kívül mindenkit felelőssé tesz, csak a Jobbikot nem. Ez a közös nyomulás kibaszottul undorító.

Én szívesen röhögök is ezeken a dolgokon, meg azt sem bánom ha nevetségessé teszik őket, csak ne az legyen a vége, mint a budapesti polgármesterválasztásnak. Ezért gondolom, hogy talán mégsem árt néha "kongatni is a haragot" - hogy a klasszikust idézzem.

Én pusztán az Ungváry féle történészi tekintélyhez viszonyítva fönnálló történelmi tudatlanságomból fakadóan kérdeznélek ama vicceiden kívül :

A szóba került TÉV (tett és védelem) szervezetnek mi volt 1933-1945 között az "Adolf kottában" a megfelelője?

Fenntartva amit az előbb irtam Ungváryról... Szerintem U. is "csak" mozifilm analitikus akár rózsa név alatt sub- :)

:-) Oké, félre nem téve a keserves rébuszos vicceid vicces vagy öregem

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés